Elanurgvn61 Seross10 can merhaba bir sey soracaktım ben yarın gidicem inşallah doktora sen ikili tarama sonucu göstermeye gittiğinde ulrtasonla baktım Nazlı hanım
Betl Elanurgvn61 bakıyor ultrason la cinsiyeti de sonucu göstermeye gidince öğrenmiştim… Öğleden sonra kan tahlili göstermeye gidicem bende
Elanurgvn61 Betl bende 16 haftalık oldum da merak ettim rica etsem bakar heralfe cinsiyeti çok merak ediyoruz
Betl Elanurgvn61 diğer doktorları bilmem ama nazlı hanım mutlaka bakar 14 haftalık erkek dedi 18. Haftada tekrar bakmasını bir yanlışlık olmamasını söylediğimde tabiki diyim bizimki göstersin diye yarım saat uğraşıp doğruladi erkek olduğunu
Elanurgvn61 Betl yaa ne güzel çok teşekkür ederim bizde 16 haftalık olduk inşallah bakar bu gün Bi aksilik olmaz çok saol Allah razı olsun
Betl Elanurgvn61 Duydun mu bilmiyorum iki haftadır artık sıkıldım ilaç içmekten diyerek folik asit kullanmıyorum… Ordaki teyze yok bende kullanmadım özürlü oldu ameliyat oldu öldü neler saydı doğuma günler kala morelimi çok kötü bozdu
Elanurgvn61 Betl AA yok valla ben bir şey duymadım ama Nazlı hanım yanıma gelince bir şeyler mırıldandı ona dedi demekki canım sen takma kafana bosver ben yine unuttum sormayı ben devam edeyim mi acaba folik asit kullanmaya
Betl Elanurgvn61 Mujde0808 doğuma kadar kullanılmasi gerekiyormuş folikasit Benimki oyun mu oynamış ne yapmış şimdi iyi suyu herşeyi keyfi 😄
Seross10 Betl kız sana sorum var devlette normal doğumda odada refakatçi kalıyor mu kalıyorsa kaç kişi ve bayan mı kalmalı illa..
Betl Mujde0808 İnmis aşağı çok baskı yapıyor neredeyse 1 aydır ama benim çocuklar karnımı çok seviyor sanırım ☺️