Elanurgvn61 Seross10 Canım bu perşembe gidicem nasipse randevu aldım dedim ki belki cinsiyete de bakar rica edilemez 16 haftalık olucaz inşallah bakar Allah razı olsun canım senin nasıl gidiyor gebeliğin
Betl Seross10 hastane deyim Perşembe suyu azalmış pazartesi gelişimini takip edicek dedi nst de yatıyorum 😄
Esinnnasel Kızlar merhaba ben devlette alihan beye gidiyordum şimdi nazlı hanıma gitmeye karar verdim ama bazıları bakmaz alihan beyin hastası olduğu için başka doktora gidemezsin vs diye bişey söylediler doğru mu acaba
Betl Seross10 kafasını ayağını sallayıp duruyor nazlı hanım bunun gelmeye niyeti yok baksana rahata diyor 😄 ümidi kestik 40 i bulcaz biz 😄
Seross10 Elanurgvn61 çok şükür iyi ama bende de vücut kaşıntıları var alerji olmuş sözde gebelik valla garip birşey ne oluyor bu vücuda anlamış değilim😀😀
Seross10 Betl ben 😀 deterjan yapmış değiştirmiştim yaramadı kasın babam kasın 😀😀 karaciğer enzimlerine bakıldı sorun çıkmadı alerjik denildi gebelikte vücut hassas oluyor sanırım
Betl Seross10 Seyden sordum gebelikte benimde oluşmuştu özellikle karın bölgem kırmızı noktalar çıkmış kasinmisti o vakit doktorda bebek de de alerji olabilir demişti ondan sordum benim neden olduğu anlaşılmamisti ☺️
Seross10 Betl Benim ayak bileklerinde var sadece kuru bir kaşıntı ve sinek ısırmış gibi kabarıyor ama bir gün kaşınırsa birgün hiçbirşey yok😀 anlam veremedim
Elanurgvn61 Seross10 can merhaba bir sey soracaktım ben yarın gidicem inşallah doktora sen ikili tarama sonucu göstermeye gittiğinde ulrtasonla baktım Nazlı hanım