Bedihauslu Kızceler 70 110 beşikler nasıl park beşik çok mu küçük yoksa büyük mü idare eder mi trendyolda Bi tane besik buldum çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum fiyatı da çok uygun 413 tl içinde yatağı da var boyu hakkında kafam karışık
Valide Bedihauslu benim ki 70*120 gayet büyük valla ikiz bekliyoruz ilk haftalar aynı yatakta bile yatar bebeler kuzum 💋
sosi5 Bedihauslu oglum 1.5 yasinda iken firar etmeye başladı bırakmak zorunda kaldık bebekten bebeğe değişiyor bu durum kuzum ama ilerde oyun alanı yapabilirsin
Nihanus Bedihauslu valla zaten 60 olanlar genişliği çok dar oluyor eli kolu durmuyor bebelerin uyandırıyorlar kendilerini. 70 bir nebze çok daha iyi
Nidaaa28 Bedihauslu kuzum sen bilirsin ama ara katı yok bu urunun. Yere egılmen gerekır sureklı. Bence ara katlı bı park besık bak. Bide anne yanı olabılenlerı var. Bunlar onemlı seyler bence kullanıs acısından. bende park besık dusunuyorum giyatını duyunca bakaym dedım ama bunu alırsam pişman Olabılırsın. En azından anne yanı olmasa bıle ara kat olanlara bak derim
Bedihauslu Nidaaa28 canım hepsi burada dan bakabilirsin ben baktım oradan alanlar var onlardan trendyoldan sipariş verdim hem güzel gelmesede iade ederim
Bedihauslu Nidaaa28 vallahi riske atıp sipariş verdim 2 3 güne gelecek gelince resim atarım diyeceğim de resim atamıyorum buraya yazarım nasıl geldiğini