Gzmysf1608 AdenEva elfmoom Mom8237 ben eczane çalışanıyım sıradan bi mama alınıp kullanılsın da istemiyorum aceleden hep zarar gördüm şuana kadar garantici olmaktan yanayım hastaneye güvenmek ne kadar doğru bu konuda onu da bilemiyorum kafam da deli sorular
elfmoom Gzmysf1608 elbette, tabiki bulundurabilirsiniz ama kendinizi mamaya şartlamayın. belki gerçekten sütünüz gelmeyecek bu da çok normal. ama artık doktorlar süt gelmediği an direk mama veriyorlar, çok garipsiyorum
Cinarsmom21 Almadım gerekse duymuyorum kendimi sütüm gelmezse mama veririm diye şartlandırmış olurum. Herşeyden önce sütünüz gelecekmiş gibi düşünün. Mama işi kolay eczane markette hep var. Hatta hastanelerde bile acil durumlarda veriyorlar
Gzmysf1608 Fatosduzgun55 bende bi kaç kişiden aynı şikayetleri yaşadıklarını duydum hastane ne kadar güvenilir bu konuda bilemiyorum eczane de o koşuşturmada eksik birşey olsun uğraşsınlar istemiyorum
B8use Gzmysf1608 hastane yoğun bakımında mama var fakat hangi marka veriliyor bilmiyorum benim ilk kızımda Bebelac Gold veriyorlardi fakat ablamın doğum yaptığı hastanede her cocugun ailesinden mama istiyorlarmis onlarla besliyorlarmis Yani bende ilk bebeğimde bol bol emzirmeme rağmen çocuk sarılık oldu ne zaman mama versek değerleri düşüyordu anne sutunde değeri artıyordu 3 gün kuvezde yattı hemşireler inat etme gel mama verelim dediler mama verdik şimdi ikinci bebeğimde ne yapacağımı bilmiyorum bu konuyu doğum koçum ile doğuma yakın detaylı konuşacağım
Gzmysf1608 B8use B8use aklınıza gelirse sizden haber bekliyor olacağım bu konuda ne düşünüyor bende merak ettim
B8use Gzmysf1608 ilk bebeğimde iki aydan sonra meme reddi yaşadım biberon kullanıp sagdim geceleri çocuk biberona alıştı şimdi ikincisinde biberon almayim diyorum fakat anne sütü sağmak gerekiyor taşıyor çünkü kaşık biberon alırım diye düşünüyorum aklınızda bulunsun
Gzmysf1608 B8use bunu hiç düşünmemiştim mesela teşekkür ederim bilgi için gerçekten herşey gelebilir insanın başına
Miraycaner Gzmysf1608 Benimde ilk bebeğim olacak kendini iyiye hazırla Allahın izniyle sen bildiğin gibi yap herkesin bebeği sarılık olmuyor. 😊