DeryaSanli Haftadayım hala isme karar veremedik Meyra Lina düşünüyoruz güzel yorum ve başka isim fikirlerinizi bekliyorum 🙂) 🌸
Elifece DeryaSanli valla bizim de gündemimiz bu . Sürekli isim düşünüyoruz . Bir ara İpek’te kararlıydım eşim istemedi . Buse aklımda bu ara . Defne Beliz derin gündemde
Icot DeryaSanli merhaba ben de 32. Haftadayım hala bulamadık ve Meyra yı ben de çok beğeniyorum fakat eşime beğendiremiyorum. Lina yı da arkadaşım koydu 😊
Icot Elifece benim de gündemimde olan isimler bunlar 🙂 tabi ek olarak Duru , Beste , Meyra , Enzel gibi isimler de var fakat eşim Öykü ve İpek ikilisinde takıldı kaldı.
Dilek6121 Bizde bu zamana kadar çok isme karar verdik vazgeçtik ama Sahra ya karar kıldık çok şükür 😊
Lalihhhh Dilek6121 MiasMom bende 7. Haftaya giriyorum bende de durum.ayni sayılır midem bulanıyor , halsiz bırakıyor beni ama kusma yok , sanki midemi kedi tırmaliyor gibi oluyor 🤷
DeryaSanli Hepsi çok güzel isimler hanımlar 🙂 inşallah bir an evvel karar verebiliriz Meyra Lina hakkındaki yorumlarınızı alabilir miyim ? Soyadımız Şanlı benim adım Derya eşimin Mehmet ...Meyrayı isimlerimize uymasından istiyorum🙂
Dilek6121 Hmmm Meyra.. Değişik ama kulağa hoş geliyor😊 hem gerçekten eşinle seninde ismine uyuyor olabilir bence canım ☺
Dsa Nefes ismine yoğunlaştım bu ara. Nefese uygun erkek ismi bulursam, koymayı düşünüyorum. Eşime söyledim erkeğe de dağ2 koyarız diyor 😂😂😂😂 filmlerden herşeye bir kulp bulmasa olmaz.
Evrem94 Icot lina isminin guzel bir manasi yok benim fikrim tabiki HURMA FİDESİ anlamina geliyormus bana gore anlamida guzel olmali isimlerin ❤
GizemDoan DeryaSanli bende asel lina esila belinay Yezra düşünüyorum ama eşim beğenmiyor Lavin olsun diyo bende bu isme sıcak bakmıyorum 1 ay kaldı hala isme karar veremedik 🤦🏻♀️