Deletedmom9823 Bişey sorucam mesela bugün doğum yaptım ama kimliğe tarihi yarın yazdırabiliyor muyum ?
Aag06 Deletedmom9823 o eskidendi suan hastane raporu tarihini yaziyorlar.nufusta tabidik varsa yazabilir belki ama bu hata ortaya cikarsa ona da olan olur
Fulyaaa1 Deletedmom9823 istediğiniz tarihi yazdırtmıyorsunuz hastaneden doğum belgesiyle gidiyorsunuz orda doğum hangi gün yazıyorsa o yazar hastane değiştirme yapamaz hukuka aykırı
Ayguns Deletedmom9823 hayır kanka doğum belgesiyle gidiyorsun orada ne yazıldıysa onu yazıyorlar kimliğe
Aag06 Benim dogum tarihim 2 kasim kimlik 1 ocak 😂 Esimin 16 haziran kimlik18agustos😂😂😂niye yaparlar boyle hic anlamam
Deletedmom9823 Aag06 bnm babamın ölüm yıldönümü 2 gün snra inşallah çocuk ogün doğmaz ogün doğarsa 10 u yazdırmak istiyodum
balbocegim27 Aag06 benim doğum tarihim 17 ağustos ama kimlik te 20 eylül deprem olmuş o zaman ceza varmış cezadan kaçmak için 20 eylül yazdirmislar
Tunammm Nüfus doğum belgesine bakıyor orda ne yazıyorsa canım malesef o eskidenmiş umarım istediğin gibi olur herşey🤗
Hifaefraimm Deletedmom9823 şey benim kelimeme kıruldıysanız özür dilerim hani eski zamanda değiliz dedim ama yanlış anlama olmasın lütfen kormak biyetinde değildim öncelerden öyle yaparlardı yaa doğum kağıdını alıp nüfus müdürlüğüne gidiliyor bildiğim kadarı ile ona göre yaparlar