Nasılsınız bebişleriniz kaç kilo, benim gibi uykusuz ve yorgun bir savaşçı mısınız yoksa. Bu hafta dogursak bile normal mi sizce vaktin de ve sağlıkla gelsinler inşallah ama bende her an gelecekmiş korkusu sizde de öyle mi

36+2 valla ben ıkı gündür çok halsız yorgun kalkamıyorum yerımden migdem bulanıyor nedense sanki dünya batmış ben altında kalmışım gibi bu kadar yorgun hissediyorum iki adım atıyorum altımdan çocuk çıkacak gibi kızlar

Minikkkkkkk 36+1 den sesleniyorum bende🤭 yürürken vajinama bıçak saplaniyor sızlıyor orası. Bebeğin her hareketinde tuvalete gitme isteği oluyor. Bel ağrısı kasik agrisi sürekli oluyor. Su an doğum pozisyonunda bizimki. Sürekli kendimi dinliyorum sancımmı var diye paronayak oldum artık. Nstde geçen ufak sancı cıktı ertesi gün düzeldi sancı çıkmadı. Daha dursun içeride accık vakti zamanı gelince gelsin insallah

Sancı olunca yan kasıklarımıza mı vuruyor yoksa özel bölgeye mi😌

35+4 Reflü ve sicak basmasi, özel bölgede şişlik devam eden sıkıntılar. Hafif halsizlik ve uyku isteğinde artis var.

Minikkkkkkk 36+2 den merhaba haftaya seseryan 🤣 şükür çıkacak bebeğim 🤗 çünkü taşıyamıyorum ağrılarım vurmasi şiddetli bi şekilde ağrı yaratma hissi ağlayacam utanmasam 🤦‍♀️

Minikkkkkkk 36+5den sesleniyorum bugun şiddetli bel ağrısı ve önde göbek altından vajinaya şnen ağrılar eşlik ediyor, daha nisan ve su gelme gibi bişi yok, ama bel ağrısı çok şiddetli, kendimi dinlemeye aldım, sancımı ney bu ağrılar diye, korkmuyor da değilim