Nurtenaslan Kizlarr 35+4 günlük hamileyim 3 gündür hurmaya takmis durumdayım doğumu kolaylaştırdığını ve rahim açılmasına sebep olduğunu biliyorum acaba doğuma sebeb olur mu kendimi durduramiyorruummm☺☺☺
cennetkokusu Nurtenaslan Evet çok yenildiği zaman erken doğuma sebep olabiliyor. Belli sayıda çok abartmadan yerseniz iyi olabilir. (:
Sumeyyefc Ye gitsin😄 bebeğin gelişimi normal ise bundan sonra doğsa da müdahale gerektirecek bir durumları olmuyor ve çabuk adapte oluyorlar hayata.. bana doktorum öyle deDi 😊
Deletedmom434 Kivito peygamber hurması bir diğer adıyla acve hurması genelde ben onun açılmayı kolaylaştırdığını duydum ama diğer hurmalarda aynı işlevi görüyor diye düşünüyorum
Kivito Deletedmom434 hım bende alayım daha var gerçi yaklaştıkça yiyim bu sefer işe yarıyormu deneyelim
Nurtenaslan Deletedmom434 valla bilmiyorum canım oructa almıştım 2 paket dolapta duruyordu o iste 😁😁😁bitince hangisifen alırım bilmem
Nurtenaslan cennetkokusu ayyy gerçekten nen hic biseyi bu kadar yemek istememistim gece sırf onu yemek için kalkiyorum😊😊
BuFi2012 Acve hurması olması şartmı kızlar 🧐 bunu ilk defa duydum. Bende 35 haftalığım haftaya yemeye başlicam
BuFi2012 Deletedmom434 şimdi nette baktımda. Özel bi hurma sanırım. Hamilelerdede kullanıldığı yazıyo olmadı ondan alırız ya 😂
Deletedmom434 BuFi2012 hahhaha kesinlikle 😂😂 120₺ den düşmüş doğumuma daha var ama indirimdeyken zulama atmama gerek 😬😂
BuFi2012 Deletedmom434 😂😂 tadıda önemli ya. Normal hurmayı bile pek yemeyi sevmem bu biraz daha tombik siyah falan ya tadıda güzeldir inşaAllah 😂 sen kaçıncı haftandasın canım
Deletedmom434 BuFi2012 20+3 olduk biz 🙈🙈 şeye benzemiyormu bunlar ya siyah çekirdekli kuru üzüme onun hurma versiyonu
BuFi2012 Deletedmom434 ooo senin daha varmış canım ama geçiyo merak etme 😄 aynen bende tipini ona benzettim biraz daha büyüğü 🤣
Deletedmom434 BuFi2012 evet 😂😂 yolun ortasındayım işte normalde hurma delisiyim doğumu tetikler diye yiyemiyorum bir an önce geçsefe haftalar hurmaya saldırsam 😬