Hosgeldinbebek Ece003 bi de şey sorcam, aniden dönerken yatakta, ya da hapşırırken vs kasıklarına birden ağrı giriyor mu? Böyle sanki çimciklenmiş gibi 😁
Ece003 Hosgeldinbebek evet evet çok oluyor bu ara grip oldum baya bir hapşırıp öksürüyorum batma oluyor çok birde o andan sonra sanki bebek hareketi olmadığını biliyorum ama bir hareketlenme gerilme oluyor karnımda
Ece003 Hosgeldinbebek bende çok kız istedim kız hissetim erkek çıktı ilk başta üzüldüm istediğim gibi olmadı diye ama ilk bebek fark etmez şuan erkek olma fikrine çok alıştım sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil
Hosgeldinbebek Ece003 hapşırmaya korkuyorum ya dehşet bi acı😁 haftasonu doktoruma da sorayım normal gibi bu dönemde 😍 arada haberleşelim yazalım buraya 💜 iyi geceler 🌼
Ece003 Hosgeldinbebek iyi geceler çok sevindim tam tamına aynı gündeyiz 🥰inşallah sağlıkla gelsin iki bebişte
Hosgeldinbebek Ece003 günaydın teyzesi nasılsın 😍😁 cinsiyeti öğrendik dün, erkekmiş 😁 hala inanamıyorum kız sanıyordum 🙈
Ece003 Hosgeldinbebek benimkide erkek bende kızım olsun çok istemiştim 😄hayırlısı olsun sağlıkla dünyaya gelsin oğlunuz 😘