Hosgeldinbebek nazzzzzzz 13+5, haftasonu cinsiyeti net göstersin diye dua ediyorum 🙈 tabi önce sağlık ama merakına yeniliyor insan
nazzzzzzz Ece003 ya be zaman ogrendın belirtlerin nelerdi ben daha ögrenmedim cok merak ediyorum 😂 kese kalp atısı zamanında kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek diyorlar senin nasıldı
Ece003 Hosgeldinbebek 2 Li test yapıldı mı yapılmadıysa yaptırın ben 2li testte gördüm detaylıca 🥰erkek daha çabuk belli ediyor diyorlar
Ece003 nazzzzzzz benim tüm işaretler buna sürekli ekşi aşermem kilolarda turşu yememde dahil kıza benziyordu ama erkek çıktı herkes şok oldu 😄
Hosgeldinbebek nazzzzzzz aslında hiç bişey, şükür bulantım olmadı sadecr ufak tiksinme ve iştahım kapandı, gögüs ağrısı oldu vs. Sizin nasıl 😇
Ece003 nazzzzzzz ben tüp bebek merkezine kontrole gidiyorum tüp bebek olduğu için 750₺ veriyoruz muayene için herhalde onun içinde dahildi diye düşünüyorum 🤷♀️
Hosgeldinbebek Ece003 13 +6 olmuş 5 sanıyordum 😁 ikili testi 11+3 te yaptı doktorum belki ondan net anlayamadı
Ece003 Hosgeldinbebek benle aynısınız bende 13+6yım ikili testi 12+4 te yaptırdık ve kesin erkek dedi ultrason resmini atıyorum şimdi size çıkıntısı çok belli
Ece003 Hosgeldinbebek evet baya belli olmasına bizde şaşırdık doktorda dahil ikili test yaptırdık diye sanırım bende bilmiyorum ilk bebeğim babamız bunun renkliside oluyor diyince bu şekilde renkli açtı doktorumuz 🤷♀️
Hosgeldinbebek Ece003 ay ben de diyeyim haftasonu doktorumuza🙈 kız gibi hissediyorum zaten ilk bebek hiç farketmez sağlığı yerinde olsun hepsinin yeter 💜
Hosgeldinbebek Ece003 bi de şey sorcam, aniden dönerken yatakta, ya da hapşırırken vs kasıklarına birden ağrı giriyor mu? Böyle sanki çimciklenmiş gibi 😁
Ece003 Hosgeldinbebek bende çok kız istedim kız hissetim erkek çıktı ilk başta üzüldüm istediğim gibi olmadı diye ama ilk bebek fark etmez şuan erkek olma fikrine çok alıştım sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil