Um07 Nermin_d_n_z Canım bende 36 haftalığa tam 1 gün kala doğum yaptım sezeryan maşallah kızım çok iyi ve 36 dan sonra doğum oluyormuş zaten hiç bir sorun olmuyor allahın izniyle inş sende kucağına alırsın yavrunu hiç korkma 🙏❤
Nermin_d_n_z Um07 boyle yorumlari gorunce biraz rahatliyir insan, son 1 gunum kaldi, hayirlisi insallah. Bebeginize de masallah❤
Mucizelerim ilaydanurhavvat ben igne vurulmadım canım pazartesi 36+0 da sezaryen ile alınacak bebeklerim. Benim küvez korkum var inşallah girmezler
ilaydanurhavvat Mucizelerim cAnım 36. Haftada prematüre sınırını aşıyorlar. Allahın izniyle bişeycik olmaz 🤗
Elcnerdgn Benimde erken Doğum riskim var 28haftalığız doktorumun dediği 34den sonra doğması durumunda bir sıkıntı olmaz küveze koyulmaz eğer kilosu yerindeyse dedi. Bizde 34.haftamızı dört gözle bekliyoruz bazı tehlikeli haftalarımızı atlatmak icin
oglusunakavusmayibekleyenanne Nermin_d_n_z canım bende haftaya doğum yapicam karaciğer emzinlerim yükseldiği için 38.haftaya gelmeden doğum yaptiricam dedi doktorum şuan 36+6 haftaligim ve baya da korkuyorum düşünmekten kafayı yicem 😢😢
Pinkmom 35 in de bir yakınım suyu gelmesi nedeni ile doğum yaptı küvöze almadılar gayet sağlıklıydı.Şimdi 2 yaşında bir boncuk😊 Bebeğin gelişim durumuyla alakalı birşey bu küvöze girip girmemesi 40. Haftasında doğup solunum sıkıntısı yaşadığı için giren var.