karahanzynep Kizlar dar pantol giyince bebekte icerde sıkışiyor mudur gercekten cok merak ediyorum butun pantollarim dar geliyor bol bseyler aldim ama digerlerindende vazgecemiyorim gobek bel kismini zorla kapatmaya calisiyorum.acaba cocuga bi zarari oluyor mudur?
Nimetfatih karahanzynep lc vakiki nin hamilelik dar paça pantolonları var onlardan alabilirsin. Bebek belki sıkışmaz ama sen rahat edebiliyormusun giyebildiğine göre çok da kilo almamışsındır
ZehraEmirolu karahanzynep sağlık ocağında ebenin bana söylediği ilk şey kesinlikle dar kıyafetler giymeyi bırakın bebeğin hareketleri kısıtlanır olmuştu ama gerçeklik payını bilemem sizin sorunuzu görünce aklıma o geldi 😊
karahanzynep Nimetfatih giyebiliyorum onlari ama dusununce acaba icerde cocuga rahatsizlik veriyormuyumdur merak ediyorum
Mbtrm bende dar pantolon giyiyordum pek sorun olmuyordu ama 18 19 haftadan sonra sonra karnımda illaki bi gerilme kasılma olduğunu farkettim bıraktım şimdi 20 haftalık oldum artık hiç dar bişey gitmiyorum beni direk daraltıyor 😅
HlyaZengin Bu seni endişelendirdiğine göre giymemen gerek diye düşünüyorum. Önce bebeğin sonra kendi rahatın için.
CANSUGMR Doktorum hamilelikte dar giyinmemem gerektigini bebege giden kan akişinin yavaşladigini bide erken doguma sebep oldugunu soledi aman dikkatttttt😇
Busragungor CANSUGMR ben dar paca hamile pantolonu aldm paca dar olduğu için haliyle bacağı sarıyo. Bu da mi kan akışını engeller acabaa
Ozgeselin- CANSUGMR ben şuan 10 haftalık gebeyim henüz alışverişe çıkmadım eski dar kotlarımı giyiyorum bu aşama da sıkıntılı olur mu acaba
Burcu59 Hm de hamile pantolonları var gayet dar sadece bebek icin kese gibi bolumu var rahat oluyor 37 haftadayim hala 34 bedenini giyiyorum sıkmıyorda onlara bakabilirsiniz. Hem bebek hem siz rahat edersiniz 😁