tgcaty Naciyee bnde öyleyim 34 haftalıgım 15 kilo aldım bnmde cok belli dgl sdce basenlerim genişlesi pantllarm olmuyor 🙄
gonulcelen Zuhal2205 6 ayda 1 kilo demiştim ya 54 kilo ile hamiş kalmıştım 55 kiloyum bgn gittim doktora bnm ki 650 gr olmuş 24 haftalığız haftamla uyumluymuş 😊 Sanırım benim kız benden alıp kendine katmış 🤗
PnarSazakBulut 41 kilo ile hamile kaldım şuan 25 haftalık olduk en son 15 kilo almıştım şuan Allah'a emanet😂😂 bakalım Doğuma 20 yi görürüm galiba
Zuhal2205 gonulcelen yavrum sen yemek yemiyo musun hiç. Naptın da bir kilo aldın bana da söyle bende yapcam 😂 gerçi bu saatten sonra çok geç o kısmı unuttum 👊🏽
gonulcelen Zuhal2205 yiyorum ama sanırım minimum miktarda yemişim bnde anlamadım 😂 bu ay biraz abartacam bakalım ☺️ Bnce ekmek ve tatlı yemediğim için bilinçli değil hermznan böyleydi 🙄
Tugcemnuur gulsumklc2 ben de almak yerine verdim canım balık yağı hapı verdi ama onu kullanamadım bebek de ben de. Sağlıklı olunca olduğum haline bıraktı artık doktor son trimester de alacaksin diye 😄