Gizemis teşekkür ederim canım benim. İnanılmaz pozitif olmasada güzeldi 😍 ben son 3 hafta her gün 20dk kadar pilates topunda hareket ettim. YouTube da bi video bulmuştum doğumu kolaylaştıran hareketler diye onları yaptım. Yürüdüm ama her gün değil. Evde aktiftim. Süpürge, vileda, mutfak dolabı silme falan yaptım son hafta. Hurma yedim her gün 2-3 tane. Açılma olduğunu çatıya bakana kadar anlamadım bile ben. Hastane içinde çantamı detaylı hazırlamıştım zaten. Birde iki gün kaldım ben normal olmasına rağmen. Gece giriş yapmıştım ertesi gün öğlen doğum olunca çıkarmadı hoca. Perşembe gece girdim Cumartesi öğlen çıktım. Kendim için gecelik-sabahlık-2takım pijama almıştım. Gecelik giydim ben çünkü kanama için muayene ediyorlar tekrar. Alttan açıp bakmaları kolay oldu. Sabahlık işime yaradı bayağa çünkü doğum bitince üşüdüm. Çorap kesin lazım. Birde depend almıştım ben inanılmaz rahat ettim. Çamaşır bile giymedim onu giyince. Asla taşma olmadı. Bana bir paket yetti. 9tane vardı içinde. L beden almıştım. 80kg doğum yaptım ve kalçam normalde de vardı😂rahat oldu. Hatta şöyle söyleyim kanamam çok değildi ama sık değiştim. Terlik almıştım rahat oldu. Bebek içinde bez al bayağa. Ben 7-8tane almıştım ama 2 gün kalınca yetmedi. Alt değişme bezi almıştım yatağa serdim altını değişirken. Ağız mendili al bayağa kusuyorlar gaz çıkarken. Üst al yine üzerine kusabiliyor. Ben pişik olmasın diye kremde sürdüm hep. Emzirme de göğüslerim yara oldu onun için krem almamıştım yanıma ama sonradan eşim getirdi. Taç almıştım saçıma. Şarj aleti, şampuan, havluda aldım. Duş var ama benim tansiyonum çok düştü diye izin vermediler. Aklıma gelenler bunlar şuan. Sen yine merak ettiklerin olursa yaz canım