Kuben ballanne Şöyle şimdi odaya geliyorsunuz ya altınız çıplak kalıyor üste bir şey giyiyorsunuz sadece. Ayağa kalkacağınız zaman altınızı da giydiriyorlar. O yüzden çok büyük farklar olmaz. İkisi de olabilir yani. Bir gece kaldığım için diğer takımım olduğu gibi eve geri döndü.
ballanne Kuben anladım çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için 🌸🌸 sağlıkla keyifle büyütün bebeğinizi inşallah 🤍 son sorum 4200 dışında ekstra bi ücret alındı mı merak ettim
Kuben Gizemis Ben onun hatasını yaptım. Yani emzirirken falan dikkat etmedim hep karnım açık kaldı. Şu an üşüttüğüm için gaz sancısı çekiyorum. Kısa kollu aldıysanız mutlaka ama mutlaka hırka koyun. Emzik koydum ama vermeyin dediler
Kuben Gizemis Ameliyat ekibi süper süper süper. Çok iyiydiler. Konuşuyorlar sürekli dahil oluyorsunuz. Evet sallanma oluyor ama öyle abartılacak derecede değil biraz mide bulanıyor bir şeyler vuruyorlar geçiyor 😃 sakinleştirici ben istedim vurucam dedi ama vurdu mu beni mi kandırdı orayı anlamadım. O kadar kısa sürüyor ki her şey 😃
AltinYildizMom Kuben yorumlarıda okudum çok teşekkürler bilgiler için aklımada birşey gelmiyor ama gelirse sorarım olurmu 🤗 bu arada bebeğinize kavusmussunuz çok şükür sağlıkla büyüsün inşallah 🧿🤗
Kuben Mom3834 İyileşme durumundan ziyade beni acana bir şey olur mu fikri endişelendiriyor. Yoksa şu an bile iyileşmiş gibi görünüyor zaten merak etmeyin
Kuben ballanne Amiiiin çok teşekkür ederim 🥰 yok alınmadı konuştukları gibi aldılar. Ameliyat gününden önce önden 700 TL gibi bir miktar alıyorlar mevcut rakamdan düşürüyorlar. O kadar
Mom3834 Kuben olmaz merak etmeyin, steril yapıldığı ve kaldığı müddet hiç sorun olmaz.. beni tek endiselendiren estetik kaygısı 🙈
Kuben Mom3834 O zaman hiiiç düşünmeyin 🥰 ben estetik kaygısını artık düşünmüyorum çünküü karnım harita gibi olmuştu 😃
Kuben Mom3834 Şöyle evet insan üzülüyor doğumdan önce özellikle baya kafama takıyordum ama doğunca emecek mi, süt acaba yetiyor mu, rengi sanki biraz sarı mı derken insan kendini pek düşünemiyor. Her şey rayına girince karnımla yüzleşicem 😃😃
Mom3834 Kuben güzellik merkezlerinde çözüm vardır 🙈 ben çatlaktan çok dikiş izi için sorucam size onumuzdekı gunlerde 🙈
Peray AltinYildizMom öyle diyotlarda ben geçen yıl orda yaptım geldi bizimkiler sorun olmadı prosedür gereği diyorlar yani geleni geri çeviren yok birde ultrasonda 3100 fln diyodu doktor yavrum 3700 doğdu