Karatas27 Kızlar 31 haftalık gebeyim bebeğim 1700 Gr. Nasıl sizce doktor uyumlu dedi ama tecrübeli ve bilen annelerin görüşünü almak istedim
Dilekcnkn Karatas27 Valla extra birşey yapmadım canım kaşar peynir falan demişlerdi bir ara yiyordum bende kahvaltıda ama omu etki ediyor bilmiyorum belki vitaminler falanda olabilir 😊 Banada az geliyor
Kbryyy Karatas27 hayır inanın canım ne çekerse onu yedim içtim. Hatta haplardan o kadar bıkmıştım ki hap vitamin ıvır zıvır kullanmayı bırakmıştım.
Dilekcnkn Karatas27 Rica ederim haftada 250-300 gram alması normal 😊 bende 34′üm haftaya pazartesi gideceğim bakalım kaç olmuşuz 😊
Karatas27 Dilekcnkn bende 20 gün sonra gideceğim inşaallah :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza miniklerimiz rabbim hepimze yardımcı olsun
3bebekannesiii Karatas27 günde mutlaka bir muz yiyorum onun haricinde akşamları yatmadan önce 1 bardak süte toz nesguik karıştırıp içiyorum canım birde imom omega 3 balık yağı kullaniyorum
Karatas27 3bebekannesiii balık yağını doktor mu verdi acbaa bende kullanıyorum içinde balık yağı var vitaminler var neswuik zararlı değil demi bende içesem