Su18 Mirage06 Benim reglim 9 temmuzda bitti ve lekelenmem ise 2 gün önce oldu. İlk defa. Olduğu için şaşırdım bende . İlk bebeğimde böyle olmadı çünkü. Yumurta çatladığı için akıntı olmuş olabilir sanrm , reglden sonra düzenli ilişkide oldu
Mirage06 Su18 sizin daha yeni adetiniz bitmis bilemedim benimde ilk iki dusugum var onlarda bu sekilde olmamisti.. insallah hayirli haberlerinizi aliriz
Nesomer Su18 bende ilk bebeğimi kaybettim 4 ay sonra hamile kaldım benimde reglim lekelenme şeklinde oldu hiç hamile kaldığımı düşünmemiştim ki ertesi sabah test yapınca fark ettim. Mutlaka kan testi yaptırın şüpheniz kalmasın inş sağlıklı sihhatli bir hamilelik yaşarsınız
Su18 Nesomer Başınız sağolsun sizinde... 2.reglimi 5 temmuzda oldum , sonrası ilişki oldu düzenli. Gelen lekelenme gebelik belirtisimi acaba ? Sizin regle kaç gün kala lekelenme olmuştu?
Nesomer Su18 düşükten 28 gün sonra hemen normal regl oldum ama sonrasında hep 7-8 gün gecikti. Bu seferde böyle gecikme oldu ama 2 kez lekenme olunca umursamadım herhalde kansız kaldım gecikiyor diye düşündüm ama içimde kalmasın diye idrar testi yaptım evde ikinci çizgi silik çıktı eşimde kan testi yaptıralım o zaman dedi akşama kan testine gittik değerlerim 350 nin üzerinde çıkınca çok şaşırdık. Açıkçası düşükten sonra gittiğim doktor bana sağ yumurtalığın yavaş çalışıyor hamile kalman biraz zor olabilir demişti beni baya bi üzmüştü ama yüce rabbimin izniyle yeniden hamile kaldım. İnşallah sende en kısa sürede güzel haberler verirsin bize 😍🙏🏼
Su18 Nesomer 🙏🏻İnşallah güzel haberi alırız bizde 🙏🏻 Dua edin bizim için olur mu :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde☺️