Su18 4 ay önce bebeğimi kaybettim malesef... İlk reglimi haziran ayında oldum. 2. Reglimi temmuzun başında oldu . Regl sonrası korunmasız ilişki oldu. Reglimden 8-9 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ve pembemsi leke ve de çok az kan . Yerleşme kanaması yaşayanlar yardımcı olabilir mi? Lekelenme sadece 1 gün sürdü sonra olmadı. Yumurta çatladığı içinde olabilir diyorlar yardım lütfen🙏🏻🙏🏻
Hatunnn Su18 daha onceleride lekelenmeleriniz oluyordu ose yumurta catladigi zaman olmus olabilir ama daha once olmadiysa bunda catladiginda olan lekelenmeden oldugunu dusunmuyorum, ben adetten 9 gun sonra lekelenme yasadim 3 gun sonrada hamileligimi ogrendim kan testiinde, kahvrengi bi lekeydi ic camasira gelcek kadr yogun degildi peeteye sildifimde gormustum, umarim sizinkide tutunma lekesidir 🙏🏻
Kaderyas Su18 bende aynısını yaşadım benim de kanamam oldu ama şiddetli bir kanama değildi damla damla gelen bir kanama 1 gün sürdü ve bel kasık bölgemde şiddetli ağrı ayaklarının altına iki üç tane yastık koy ayakların yukarda kalmak şartıyla dinlen lütfen 1 hafta boyunca böyle yap bebek bir hafta da yer yapar
Mirage06 Su18 benimde bu sekilde oldu bigun surdu adet olucam sandim olmadim sonrasinda test alip evde test yapmistim sonrasinda sonucum pozitifdi :)
Nesomer Su18 bende ilk bebeğimi kaybettim 4 ay sonra hamile kaldım benimde reglim lekelenme şeklinde oldu hiç hamile kaldığımı düşünmemiştim ki ertesi sabah test yapınca fark ettim. Mutlaka kan testi yaptırın şüpheniz kalmasın inş sağlıklı sihhatli bir hamilelik yaşarsınız
Su18 Hatunnn Daha önce lekelenmem olmamıştı. İlk defa böyle bişey oldu . Yumurtlama dönemindeym şuan acaba ondan mudır diye düşündüm.
Su18 Kaderyas Peki szin reglden kaç gün sonra böyle oldu? Belimde ve kasıgımda hafif ağrı oldu. 1 gün oldu sadece lekelnme kanama gibi ama çok az. Sonra akıntı şeklinde oldu şuan tamamen kesildi . Testi nezmn yapmıştnz :)
Kaderyas Su18 adet günümü bekliyordum yani adetim yakındı belim ağrımaya başlayınca aha dedim adet oluvam ama birgün süren ağrı birgün süren kanama 3 gün sonra kan testi yaptırdım direk çıktı ama düşük çıktı yeni olduğu için
Mirage06 Su18 adet olmam gereken gunde lekelenme oldu.. ve haftasonuydu ama ben telaslandim cunku sabah lekelenme oldu aksama kadar azar azar oldu ama kanli kanamam olmadigi icin esimin israriyla nobetci eczane bulup test almistim :)
Demir Benim adete 1 hafta kala kahverengi lekem geldi ondan sonra akıntı şeklinde 2 gün sürdü.Hamile olduğumu o şekilde anladım.Çünkü hayatımda ilk kez yaşıyordum.Hatta doktora gittim muayne bile oldum sıkıntı yok demişti.Ama ben biliyordum neredeyse emindim.Ertesi gün test yaptım pozitif:)
Su18 Demir Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺️🙏🏻 Benim test için erken sanırım . 4 ağustos regl tarihim şuan yapsam çıkmaz 🤨
Kosmosss Benim adetime 3 gün kala pembe kan geldi ardından 2gün boyunca kahverengi akıntım oldu günüm geçtiği gibi test yaptım pozitif çıktı canım
Demir Su18 Amin inşallah,Allah sizede nasip etsin🙏🏻 1 hafta bekleyin,erken sonuç gösteren testlerden alırsınız.Yumurtlama akıntısıda olabilir,geç yumurtlamış olabilirsiniz.Reglinize daha varmış çünkü.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
ZnznNazlican Su18 cnm o zamN regline var daha bence cok sıkilmisan sters etmisen hafif lekelenmen olmustur bn esim yurtdisina gidecegi gun bayagi kan gitmisti aglamaktan olmayabilirde bir an aklima oyle geldi uzulme ins hamissindr
Mirage06 Mirage06 ve de uc gun sonra hastahaneye gidip kan verdim 1150 cikmisti betam ama kese ve bebek olusmamisdi henuz onlarida birer haftayla gormustum 6+2 de de kalp atisini duymustuk
Su18 Mirage06 Benim reglim 9 temmuzda bitti ve lekelenmem ise 2 gün önce oldu. İlk defa. Olduğu için şaşırdım bende . İlk bebeğimde böyle olmadı çünkü. Yumurta çatladığı için akıntı olmuş olabilir sanrm , reglden sonra düzenli ilişkide oldu