Nimet16 Altay_yuksel canım 3 ay önce arkadaşım normal doğum yapmak için özel bir hastanede günü geldi maalesefki bebem oksijensiz çok kLdığı için rahimden sanırım cıkamadı 4 aydır yAşam mücadelesi veriyor ayrıca arkadaşıma atılan dünya kadar dikişte cabası sezeryan olacağım bende kimseye aldırma neyi istiyorsan onu ol boşver sen
Szeys Altay_yuksel Benim de ikinci sezaryenim olacak inşallah 38 hafta dolunca. İnşallah benimki kadar kolay olur🤭 bir buçuk yıl önce spinal oldum ve ne dikişlerimden yana bi sıkıntı yaşadım ne de spinalden kaynaklı bi sıkıntım kaldı. Bir gün dahi yatmadım öyle söyleyeyim. Pozitif düşün rahatça atlatırsın Allahın izniyle❣️
Doce Nimet16 ayrıntılı ultrosonda rahim detayına bakılmadi mi peki normal doğum yapabilirsin yada yapamazsın diye söylüyor doktor. Mesela benim ilk doğumda bebek iriydi ve makattan geldi 3 yıl önce ki doğumum da sezeryan oldu bu gebeligimdeki ayrıntılı ultroson doktoru istesende normal yapamazmissin rahmin normal doğuma musayit değil dedi
Nimet16 Doce herşeyi normaldi herşeyi şuan doktora dava açtılar bebek izmirde özel bir hastanede yogun bakımda üstelik arkadaşım konyada doğum yaptı her hafta bebeğine süt götürüyor garibim neler çekti neler bebekte ilerleme olmazsa fişi çekileecek şimdi okdr üzülüyorum ki gelde doğur hadi
Yarendurmazz Altay_yuksel bizde 10 gün sonra isteğe bağlı sezaryen olucaz Allah hepimizin yardımcısı olsun kolayca atlatıp sağ sağlim kavuşalım inşallah ☺️
Doce Nimet16 Allah şifa versin inşallah annesine kavuşur ama siz yine de pozitif düşünün Rabbimin sınavı kimse evladiyla sınanmasin hayırlı güzel dogumunuz olsun ☺️
Busradoga Aysemin54 bende sezaryen den korkuyorum normal istiyorum hemde deli gibi korkıuprum psikolojim bozulacak kadar 😁
angime Altay_yuksel valla ben de daha yeni sezeryane karar verdim. Sezeryanden hiç korkmuyorum normalden korktuğum kadar.
GunesMom Hiç korkmayın sezeryan dan valla ben normal doğumdan korktum sezeryan istedim mis gibi oldu çok korkuyordum doğumdan ama iyiki de sezeryan olmuşum normal doğum suni sancı çekiyorsun bide açılman olmazsa sezeryana alıyolar iki acıyı aynı anda çekiyorsun ikinci kez doğum yapsam yine sezeryan olurum
angime Mybaby88 valla bugün normal doğum yapan arkadaşımla konuştum, kesisi olmuş 40 gün çekmiş onun ceremesini bebeği şu an 1,5 yaşında. Kız idrar kaçırma sorunu olduğu için ameliyat olcak. Normal normal iyi de işin ucunda bi sürü risk var işte.
Elikra Mybaby88 alttan kesme dediğiniz olur da rahat açılma olmazsa yapılıyor o da küçük bir kesik ve tekrar dikiliyor hissetmiyosunuz bile iki kez normal doğum yaptım ilkinde 5 ikincide 3 dikiş atıldı ve çabucak iyileşti sezaryeni bilmiyorum yorum yapmam saçma olur tek bildiğim 3. gebeliğim ve bunu da normal istiyorum
Deletedmom_33 Altay_yuksel Bende normal istiyorum 16 haftalık oluyoruz neredeyse ama galiba tüp bebek olduğu için sezeryanla olacak
Hayrus Mybaby88 ilk doğum diye kesilir düşüncesi nerden çıktı öyle birşey yok biraz yürüyüşle bile herşey değişir