Nur_sen Enesefe hic bilmiyorum boyle söyledi. Bende şaşırdım o yüzden arkadaşa sordum ona da söylenmiş mi diye
Nur_sen Sakvsr galiba çok acil bir durum olmadığı için genel istemiyor. Bebeği emzirmek vs için birde genel bebeğe geçiyormuş
Beyzanur3425 Nur_sen. Yok henüz öyle bişey demedi anestezi cesidinide konusmadık yarın söylerse yazarım buraya
FatmaKurcanGler Nur_sen bende pzrtesı sezeryan olucam spınal yapıcak doktor ben cok ıstedım genel yapsın komple uyuyum cok korkuyorum panık atagım var dedım kabul etmedı olmaz dedı 30 sn dısını sıkıcan bebegı ıcınden cıkartayım baktımkı fenalasıyorsun sonra uyuturum dedı narkoz bebege bulastıgı ıcın bebegı kendıne getırmekte zorlanıyorız falan dedı banada
Nur_sen FatmaKurcanGler bende bugün anestezi doktoruyla konuştum bana da öyle dedi. Sakinleştirici ver dedim oda bebeğe geçiyor bebek çıktıktan sonra veririm dedi. Ama bebeğini gör kokla sakinleştirici verirsem hicbirini hatirlamazsin dedi
mlssrn Spinal yaptım sadece baş ağrısı oldu onuda kahve ve bol sıvı içerek atlattım çok memnun kaldım
Enesefe mac neden çünkü ben de biraz panik lik var korku da var ilk çocuğum genel di rahat geçmişti belden yapılanların iste duyduklarım hep bir sıkıntı yaşadıklarını anlattılar kimisi yaşamamış ama benim canım çok kıymetli 😀😀😀
1234 Deletedmom434 spınal sezaryen olurken ya o an heycanlanırsak korkarsak falan cesaret ignesi vuruluyormu Başucumuzda hemşire falan oluyormu Ben korkarsam mideme vurur cunku
Deletedmom434 1234 anestezi hemşireleri duruyor şöyle söyleyeyim rahatlamanız için odanızdayken serum takılıyor
mlssrn 1234 ya beni hasta bakıcı tutmuştu göğsüne yaslayarak eğilmemi sağlamıştı çok ta destek olmuştu sıkabilirsin beni demişti ama hiç hareket etmemen lazım demişti bende o öyle anlatınca canım yancak falan sanmıştım ama hiç o kadar korkup midene vurucak falan acısı yok inan bana👍🏻👍🏻👍🏻😘😘
1234 mlssrn ikinci olucak ama aşırı korkuyorum genelde bebege narkoz gecıyormus spinal de de panik yaparım bilmıyorum bu korkumu yenmem lazım Belkide ilk amelıyatım kötü gecti diye bu korkularım Dogumu konusunca bile karnıma agrı giriyo