merwerkan1903 Esma5825 şok markette depend satiliyor bilginiz olsun birde kendi bedeninizden bir beden buyugunu alin yeni dogum yapan bi arkadasim soyledi biraz darmıs cunku
Estur Esma5825 bence yeter canım bende aynen bunları koycam ama biberon fazla gibi birde göğüs pompasına ihtiyaç duyabilirsin ☺️
Esma5825 Estur göğüs pompası aldım aslında ama hastaneden veriyorlar diye duydum vermezlerse evden getirtirim 😊 çok eşya götürmek istemedm orda heba olursa diye 🙈
Esma5825 tomurcukannesi çantada kalabalık etsin istemedim ev yakın ihtiyac halinde aldırırım diye düşündüm
tomurcukannesi Esma5825 o zaman çok doldurmamakta haklısınız ev yakınsa zaten acil bişey oldumu alıp gelirler☺️
Zuve Esma5825 gerçi ev yakın demistiniz ama bebeğin rahat tasinmasi için ben olsam yinede alırdım puseti
Suhus000 Esma5825 bnm ev de yakın arabada var eksiklerimi alırlar çok birşey bende koymayı düşünmüyorum bazıları abartıyo
Hanif Çorapta koyun ayaklar çok üşüyor dediler bizimde ağustos sonu bana kalın çorap koy dediler ama patik çorap koydum yeterli olmazsa evim yakın eşim alıp gelir.