Eseso
5 yıllık uğraş emek,acılar,yıpranma hem maddi hem manevi ama çok şükür bin şükür Rabbime bana bu duyguyu yaşattı 🤲 evlendikten 3 ay sonra istedik bı evladımız olsun diye ama denedik olmadı sonra Dr a gittim rahmin ters ama engel bı durum yok dedi sonra 1 yıl oldu her ay tabi heyecan ama hep adetle sonuçlandı🥺 tekrar Dr a gittim hsg rahim filmi çekelim dedi çektik tuplerimde geçiş yok ameliyat edicez gerekirse alicaz tuplerini dedi oldum laparoskopi ameliyatını Dr odaya geldi evet sıvı vardı bosaltamadik ama sağlam organ olduğu için alamadık tüp bebekten başka şansın yok dedi boşuna can acısı çektiğimle kaldımm.Eskisehirdeyim ameliyatı yapan Dr illaki konya da bı tüp bebek Dr una gidin çok yakın arkadaşım falan gittik orda yaptırdık ama tam bir fiyasko çıktı tabiki negatif okadar emek boşa gitti maddi anlamda çok zorladı şehir dışı olunca biraz ara verdik ama sürekli ovulasyon testi bı ihtimal onbu derken olmadı Eskişehir’de Acibadem e gidelim başka il tercih etmeyelim dedik ilaçlara başlandı yumurta toplandı rahim dinlendirelim birde histeroskopi ameliyatı yapıp çizik atalım dediler oldum ne dedilerse transfer yapıldı 12, gün sonra negatif dünya başıma yıkıldı ölsem de kurtulsam dedim hep.Doktorum senden çok umitliyim kesin olucak falan dedi dedim piskolkjik hiç hazır değilim sen eski ameliyat CD lerini getir ben seni tekrar ameliyat edicem dedi neyse piskolkjik ve maddi anlamda hazırlandım gittim ameliyat günü verildi 2 tupum alındı transfer yapıldı ama yapılırken oncekilerde çok stresliydim bu sefer en yakın arkadaşım eşim ve annemle gittim transfere ve inanılmaz enerjim var içim içime sığmıyordu transfer oldu herşeye çok dikkat ettim derken meleğim bana tutundu kurban bayraminin 2 günü bana en mutlu bayramı yaşattı çok şükür 🤲 uzun oldu kusura bakmayın ama pes etmeyin okadar çok şeyi göze aldım ki okadar yarama tuz basan oldu ki pes etmedim sizde etmeyin rabbim inşallah herkesin emeklerinin karşılığını versin merhamet sahibi olan herbir anaya evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲