deletedmom321 Kızlar ben 22 haftalık hamileyim. Birşeye canım sıkılınca moralim bozulunca midem bulanıyor ve kusuyorum. Hala bu durum devam ediyor normal mi sizde de olan var mu bu durum. İlk aylarda çok şiddetli bulantılarım olmadı normal derecedeydi bazı kokulara ya da yemeklere duyarlıydım. Ama o zamanlardan beri birşeye üzülünce çıkarıyorum:(
Meyland deletedmom321 stresten kaynaklı oluyor canım. Bende çok üzülsem,heyecanlansam bulantı oluyor. Bu sadece hamileyken değil normal zamanda da böyleydi benim. Doktorunla görüş sen yinede yanlış yönlendirmeyelim
ozgeya deletedmom321 bende de aynı şey var hem de çocukluğumdan beri.anksiyete bozukluğu teşhisi kondu ve senelerce tedavi gördüm.son bir iki senedir rahatlamıştım ama malesef hamilelikle yeniden tetiklendi😞
deletedmom321 Meyland aslında evet benim de normalde midem sıkıntılanır hemen ağrır falan belki de ondandır dediğin gibi
Dilara55 deletedmom321 bende var mesela 25 haftalık oldum normalde de midem bulanıyor benim aşırı derece de ama birşeye sinirlendiğimde anlıyorum midemden yana olduğunu o etkiler bence bunu doktoruna bir danış ona göre bir ilaç verebilir yanma falan da varsa eğer
deletedmom321 Dilara55 ya olunca aklıma geliyor sorayım diye sonra gidince unutuyorum. Yanma için ilaç verdi onu söylemiştim ama meğer Demir ilacı yapıyormuş ağlayarak uyandım resmen kullandığımdan beri bırakınca geçti :/
Dilara55 deletedmom321 ot al bir yere bence çünkü daha yolun yarısında ancayız geçmez haftalar keyifli yaşamak varken sıkıntı şey etmeyelim