Aslihan2 Minnosannesi38 1.Troit 2.oksopar 3.progestan günde 3 kere 4.folbiol 5.coraspin 6.Haftada 1 de proluton iğne 😑
yasemiinorhn Minnosannesi38 sadece Folik asit kullandım başka bir şey kullanmadım bu haftaya kadar 🤷🏻♀️ 18. Haftadayım antibiyotik kullanıyorum demir ilacı kullanıyorum birde magnezyum yazdı sadece 🤷🏻♀️😅
poyrazinannesi3547 Minnosannesi38 troid hapı Kan kapı Magnezyum Decavit Devit 3 Birde enfeksiyon var yarın sağlık ocağı yazarsa ilaç kullanrm bunlar bile çok fazla geliyor bana
Esra3890 Minnosannesi38 Bende diofol prilam Ferro sanal Devit Tiroit hapı Vitamin Progestan şimdi mide yanmam başladı şurupda basliycam ya valla hamile olmadan önce hiç hap kullanmiyorken şimdi bı sürü zorla kullanıyorum en çok bunlardan kurtulmak için hayırlısıyla zaman gecsinde kucağımiza alalım 17 haftalık hamileyim bu arada
Minnosannesi38 Esra3890 aynen bende once hiç kullanmadım hatta hamilelikte kullanılmaz diye biliyordum ama bebisin sağlığı için mecbur tek sağlıklı olsunlar da inşallah hepimizde atlatırız bu dönemleri
Glcntn Minnosannesi38 14. Haftama kadar sadece folik asit kullandım sonra folik asiti bıraktık Demir ve omega 3 kullandım 23. Haftada kramplar başlayınca magnezyum verdi . Suan 3 tane
Aysen3434 35 haftaligim ve asagidaki ilaclari kullaniyorum Gyno ferro sanol Decavit Ocean plus balik yagi D vit (9damla) Magnezyum (sabah aksam)
tugbao Minnosannesi38 haftadan bildiriyorum; tiroid ilaci, decavit, d vitamini, magnezyum, gaviscon, demir ilaci. bir de bu ara sabah aksam antibiyotik. idrar yollari iltihaplanmasi icin.