Gul2808 kayraninannesii 4 gün vardı adetime ama kişiden kişiye değişir beta artışı önemli olan 2 günde en az %60 artması gerekir 🤗
sumeyraballl kayraninannesii kuzum gün içinde sonucun çıkar aile hekimi gidip senin öğrenmeni bekliyor sisteme hemen düşmüyr değeri sana söylediktn sonra sisteme giriyor hemen
kayraninannesii sumeyraballl şimdi sağlık ocağına geldim var cok yeni çarsamba yeniden gel yine değerlerine bakalım dedi
sumeyraballl kayraninannesii çok sevindim senin adına 🥰 eşine güzel haberi ver sağlıkla gelsin evinin neşesi ☺️
Deletedmom93284 kayraninannesii bugün ki değerleriniz kaç çıktı hayırlı olsun bu arada 😍❤️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
kayraninannesii sumeyraballl Allah razı olsun canım benim allahım herkese tattırsın cok güzel bir duyguymuş
kayraninannesii sumeyraballl canım ben bugün sağlık ocağına gittim simdi cok yeni çarsamba günü gel yine tahlili yapalım değerlere bakalım dedi galiba sağlıklı artış olacak mı diye bakalım dedi kötü bir sey yok yani dimiiii☺️☺️
sumeyraballl kayraninannesii yok canım endişelenme 😊 sağlıklı şekilde 2 katına artıyor mu diye bakıcaklar