marbling10 kayraninannesii hayırlı olsun öncelikle, var görünüyor ama kesin diyemeyiz. 2 gündeki artışı takip edilmeli ancak o zaman sağlıklı bir gebeelik denebilir. bu ölçümden 2 gün sonra tekrar ölçtürün
kayraninannesii Allahneverdiysee ya cok şaşırdım ilk olunca hiç anlamıyorum herkese soruyorum e nabızdan gördüm sonucu
sumeyraballl kayraninannesii evet güzelim 5 üzeri pozitif 2 gün arayla kan verip betanı takip et hemen hastaneye gitme çok yeni henüz görünmez kesen boşuna para vermiş olma ☺️ Aramıza Hoşgeldin 🥰
kayraninannesii sumeyraballl şimdi yeniden kan tahlili icin gideyim zayen cuma günü kan vermiştim ancak çıktı sonuç cok heyacanlandımm😍😍
sumeyraballl kayraninannesii kuzum gün içinde sonucun çıkar aile hekimi gidip senin öğrenmeni bekliyor sisteme hemen düşmüyr değeri sana söylediktn sonra sisteme giriyor hemen
AseLenaMom kayraninannesii Üzmek istemem seni ama kuzenimin 69 idi gebe olmadığını öğrendik 🙄 çok üzülmüştü
Meryemce92 kayraninannesii Gözün aydın 😊 bende adete 3 gün kala 12 ile öğrenmiştim. 2 günde bir kan vermen lazım 🥰