Milkshakee Biontech aşı randevusu aldım bu sabah için sağlık ocağına geldim sistemde alerjim var olarak çıktı yapamayız diyip gönderdiler başına böyle birşey gelen oldu mu? Alarjim varmış haberim yok böyle birşeyden
Elsu26 Milkshakee e nabızdan kontrol edebilirsin benim metal alerjim var o yüzden sağlık ocağı yapmadı devlet hastanesinde oldum o zaman da diğer insanlar 15-20 dakika beklerken beni 1 saat beklettiler bir şey olursa diye ama çok şükür bir şey olmadı
Bebek9898 Milkshakee benimde metpamide karsı alerjim var Mide bulantısı ilacına yani O yüzden hastanelerde yapılmamız gerrkiyomus
cahillesohbetikestim Milkshakee bizim burada özel hastanelere randevu açık ayrıca bildiğim kadarıyla artık hastaneler randevusuz da aşı yapıyor bir arayıp sorun isterseniz özel hastaneyi 😊
Elsu26 Milkshakee e nabıza gir orda alerji geçmişi yazıyor ilkokulda bile bi alerjik reaksiyon gösterdiysen o kayıtlıdır o yüzden yapmazlar
Damla-Ata Milkshakee evet özel hastanelerde aşı yapılıyor ama biontech için randevu almak gerekiyor canım :)
Denizfdn Milkshakee canim ozelden randuvu al yaparlar ucret almiyolar ben yaptirmadim ama sormustum solemislerdi
marbling10 Milkshakee alerji olunca sadece hastane yapıyor, randevunuzu hastaneden alırsanız yaparlar
Zynpzmr_2 Milkshakee Bende gittim ve yapmadılar korkuttular herhangi birşey olursa hastane ortamında ol ki müdahale edilsin diye ama onermediler aşı olmamı hamileler üzerinde herhangi bir çalışma yok diye 🤷
Milkshakee Zynpzmr_2 bana yaptılar hastane doktoruyla görüştüm kesinlikle öneriyorum siz daha çok risktesiniz dedi oradaki bütün doktorlar önerdi hepsi aşı odasındaydı onlara güvenerek oldum Yarımsaat hastanede beklettiler şükür birşey olmadı 🙏🏻
bsrabzkya bnde 18 haftayım öglen oldum suan iyiym umarım Allah n izniyle şifa olur bugun doktor ısrarla aşı ol dedı ısrarla