Birmelekannesi_38 Rabia_0703 Allah yardımcınız olsun bende şu an hastanedeyim 29 haftalık hamileyim ve açıklığım var 2 cm iğne serum hap bu şekilde durdurulmaya çalışılacak inşallah bebeklerimizi saglikla kucaklarimiza alırız
Neclam321 Rabia_0703 Çok çok geçmiş olsun rabbim onu size bağışlasın inşaallah bebekler çok güçlüdür sağlığına kavuşup evine döner inşallah Evimize gidiyoruz diye post Açarsın dua et bol bol inşallah herşey güzel olacak sizin için 🤲
Esmamihra Benim eşimin arkadaşının bebeği sadece 400 gram doğdu ve daha geçtiğimiz günlerde uzun küvez zamanlarının ardından evlerine götürdüler rabbimden Ümit kesilmez bol bol dua et Allahım tez zamanda sağlığına kavuşur sende yavruna kavuşursun 🙏
Mavi34 Rabia_0703 çok minnakmis 🥰 seninle günlerimiz aynı ama kilosu nerdeyse yarı yarıya doğmuş miniğin. Rabbim ona sağlıklı bir ömür yazsın tez zamanda kucağına sağlıkla al inşallah
Eylul_Masal Rabia_0703 ayni seyleri yasamisiz benimde evde tv izlerken biranda suyum ve nisanim geldi acil doktora gittik yatisim yapildi sadece 3 gun tutabildik ilaclarla. 29+5 ile sezeryana alindim. Bebeğim şuan kuvezde yatiyor cigerine tüp takildi ama inaniyorum ki tum prematüre bebekler cok güçlü
Benimbebegim Rabia_0703 öncelikle çok geçmiş olsun sizin iyi olmaniz bebeğinize güç verecektir çok zor bir durum Allah sabırlar versin inşallah sağlıkla en kısa zamanda kollarınıza alırsınız 🙏
ezos Rabia_0703 rabbim sizi tez vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏 son ayrılığınız olsun 🙏🎊🌹 dün arkadaşım oglusuna kavuştu 23 haftalik gelmişti Metehan bey bir sürü ameliyatta geçirdi ama sonunda kavuştular çok şükür bizim oğlan daha minikti ama gayet sağlıklı şimdi sen de içini ferah tut 🌹💐🥰😍😘
Nehir3351 Çok geçmiş olsun cnm ısallah oğlusun biran önce iyi olur ve sana kavuşur isallahhh hep iyi düşün güçlü dur o seni emin olki his edecek ve güç alacak 🤲🤲❤
nevamm1 Rabia_0703 çok geçmiş olsun Allah’ım seni yavruna kavuştursun bir an önce bende 26 haftalık hamileyim erken doğum riskim var ciğer geliştiricileri yaptık sürecini sık sık paylasirmisin vakit buldukça rica etsem bizede yol gösterir inşallah umut olur.🙏❤️
jamila_95 Rabia_0703 Allahdan sana ve ogluna sifalar diliyorum. Cabucak toparlanir insAllah🙏🏻 yavrunu kucagina alirsin saglicakla🙏🏻❤️
Tospiikkk ç Mrymbrk__ o Mrymbrk__ Benden sana küçük bir tavsiye ben senin gibiydim normal hayatımda da fazla su içebilen birisi değilim hamileliğimde hiç içemedim su tüketemedim 25. haftaya kadar her şey yolundaydı ama 26. haftada doktorum bebek suyun azaldığını söyledi benimle alakalı bir durum mu diye sordum kısmen de diyor tamamen sana bağlı değil dedi ama ben tabi çok korktum biraz su içmeye başladım havuç suyu armut ve karpuz suyu ile destekledim bebeğim su birtık arttı ama hala sınırdayız hala da su içemiyorum boğuolacak gibi oluyorum ama denemeye çalışıyorum sen sen ol benim düştüm hataya düşme -
Aysen3434 Rabia_0703 ya cok sukur sonu daha kotu bitebilirdi bosver gorme etme meselelerine cok takilip kendini daha cok uzme, su saatten sonra o iyi olsunda onemli olan o.. senin mucizen olmus resmen 850 gramla hayata tutunmus annesiii❤❤❤ guclu bebek belli ki korkma sen
ebru_d_ Allah yardımcınız olsun sağ salim kavuşun inşallah bebeğinize, bizim de dualarımız sizinle 🙏🏻
Hayatii Nurunannesiii12 Gamzenur124 Rabia_0703 Allah sana bağışlasın çocugunu düzelir inşaAllah dualarımız sizinle
Semy Rabia_0703 rabbim yavrunu kucağına alıp , evinize gelmeyi nasip etsin. Ömrünü bereketli kılsın 🙏🏼♥️