• DoğumÖneri
  • Çanta hazırlığı yapıldı, sizce eksik var mı?

Alya_C bu çöp poşetini herkes söylüyor hastane odasında çöp kovası olmuyor mu 🤷‍♀️

hamisanne_63 ikinci hamileliğim benim. sezeryan acısı bile hiçtir göğüsucu yarasının yanında 😱🙈 yani benim için öyleydi. kalkan ve lansinoh olmadan olmaz benim için 🤷‍♀️

Eryener93 canım doğumun ertesi günü yıkadılar bebeğimi. ikinci doğumum yine aynı şekilde doğumun ertesi günü yıkanacak bebeğim

hatta doğumun ertesi günü beni de yıkayacaklar 😊🙈

Alya_C anladım var evde fazla atarım çantaya yedek hemen teşekkürler

candanx yaa şu ana kadar ilkkez duydum🙂 haftaya gittimmi sorim bari bende🙂

hatta yıkandıktan sonra kuaför gelecek ve odada eşimle özel kutlama yemeği hazırlanacak 🙈😀

Eryener93 evet haklısın ne zaman geleceği belli olmuyor heleki kız bebeklerim

Eryener93 bebek için çorap göremedim ama onun dışında gayet güzel bir ama eksik olaral gördüğüm ( deneyimlerimden) havlu kağıt tuvalet kağıdı bardak çatak kaşık bıçak kendiniz için havlu ve şampuan almayı umutmayın sezeryan olucaksanız eğer ilk banyonuzu hastanede yapmanız iyi oluyor çünkü

candanx nerde doğum yapıyorsun maşallah böylesine, birazcıkda maddiyat meselesi tabi herşey

Sulegorkemakyol bebek çorabını koyucam yedek, sizin gibi bir kaç kişi daha dedi havlu şampuan vs onlarıda alıcam herşeye karşı

Alya33 anne bezi derken,
            Depend aldım lohusa külotu olarak ama

Eryener93 hastaneyle mutlaka görüş bence canım broşürü falan vardır büyük ihtimal neleri getirin neleri getirmeyin diyorlar bebeği yıkayacaklar mı vs hepsini öğren bence 😉

Eryener93 Emzik, biberon ve göğüs pompası gerçekten gerekli mi tecrübeli anneler yazabilir mi?

candanx aynen bu pazartezi randevum var zaten, çatı muanesi falan gittim mi netleştirecem inşallah