Çanta hazırlığı yapıldı, sizce eksik var mı?
hamisanne_63 dediğiniz gibi gerek olursa hemen alırım zaten e bebek xe hastaneye yakın en kötü
Eryener93 tarak toka diş fırçası vs. Bir paket depend fazla 4-5 yetiyor. 2 tane onlu çok olmuş. İki çeşit pompaya ihtiyacınız ypk, mochi yi alın yeter, gerekirse hastanede elektrikli verirler. Kendinize kalın bir iki çorap da alın
Yagmuricenkiz evet kendi bakımlarımı da kendi normal çantama alıcam
Deletedmom9823 o zaman tamam çantadan çıkarırım teşekkürler
Eryener93 bide 😀 bende bu biberondan aldım ama herkes biberonu çıkar dedi çok ihtiyaç
olursa kaşık biberon verirsin dediler
Deletedmom9823 aslında kaşık biberonda benim aklımda, biberon koydum ama hep tereddütteyim, yarın e bebeğe bakınmaya gidicem aklımda ona da bakmak var🙂🙈
Eryener93 şampuan ve pişik kremi anlamadım hemen hastanede banyo mu yaptıracaksanız? Emzik biberon hiç kullanmadım çay kasigina sağıp verdim emmedigi zamanlarda. İlk gün hastaneden süt sağma makinesi istemiştim ama vermediler çünkü doğum anında hemen süt aşırı derecede gelmiyor anneler sagdikcaa çok az bir miktar gördüğünde psikolojik olarak etkileniyorlar ve sütüm yetmiyor az geliyor diye üzüldükleri için sütü kesilenler bile olabiliyormuş o yüzden hemen sağmayı önermiyorlar ne hastanede ne dediler gebelik eğitiminde sağmayı önermediler
Kendiniz için eve dönerken kıyafet de koyabilirsiniz yanınızda refakatçi olarak eşiniz kalacaksa onun içinde pijama alabilirsiniz
meri2021 bence, aldıklarını çanta için olanları yıka ütüle dolaba koy üstlerinide ört toz olmasın, hepsini aynı rafa topla, sonra baktın 32. 33.hafta herşey yolunda güzel, o aralarda da güzelce ayrı ayrı paketlersin bavulu kapatmazsız öyle beklersin, ben şuan öyle yaptım, bebek bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz demişler🙂
hamisanne_63 ikinci hamileliğim benim. sezeryan acısı bile hiçtir göğüsucu yarasının yanında 😱🙈 yani benim için öyleydi. kalkan ve lansinoh olmadan olmaz benim için 🤷♀️