Zehraaadmrc42 Gerginannee gebe kalmadan önce 50 kiloydum Şuan 67 kiloyum 30+2 yiz 🥲 bulantı hiçbişey yaşamadım
yenibiranne223 Gerginannee 33 haftalığım 56 kiloyla hamile kaldım şuan 62 yim. Doğuma kadar 65 olurum sanırım 😅😅
Yazgan Berfa cok tesekkur ederimm ama dun gece arkdslrla disrda yemk yemistik 3 gibi eve gelip yattim direk sabah 6 da mide bulantisyla uyandim acda degildim aslnda
Merveennur Gerginannee bende 53 le hamile kaldım 37+4 haftalık olduk 66 kiloyum 13 kiloyla yola devam 15 le kapatırım umarım 🤲
Gul2808 Gerginannee 16+6 gunluguz 0 kilo aldık 😅 herkes şaşkın normalde kilo alan yapım var ama daha hiç alamadık sonlara doğru ne olur Bilemem🤣🤣
Tugbamete _ipekkkkk ya ben 19 haftalığım 2 kilo aldım doktor çok güzel gidiyorsun sakın bozma diyor bizimkinin kiloyla bir problemi var sanırım 😂
Gerginannee Tugbamete evet bazı doktorlar kiloyu hiç sevmiyo. Hatta arkadaşıma kızmıştı 3 kilo bebek doguracaksin diye 15 kilo almışsın 7 ayda bu ne demişti
Susuuuu Gerginannee bende 17+4 hastalığım tam 3 kilo almışım sanki çok gibi geldi bana yaa varmı bu haftada böyle kilo alan
Tugbamete Gerginannee yok artık ona ne be bunun suyu rahmi süt dolan göğüsleri bunlar nolcak 3 kilo çocuk bitti gitti olmuyor o işler öyle
Babyiveannesi Gerginannee yaani o ilk zamanlar hiic yiyemiyordum baya kötü geçmişti şuan yavaş yavaş yiyorum artık canım 😁