Gerginannee Merhaba sevgili hamişler, Kimler kaçıncı haftada kaç kilo aldı bakalım biz 15+3 haftada 2 kilo aldım. Çok şükür ki öyle kusmamiz bulantimiz çok olmadı
DEFNE27 Gerginannee ve gebeligimin ilk 3 ayı ac uyudup ac uyandm sade limon koklamakla geçti 3 ayım kusmaktan artık ben beni kaybetmiştim neyseki zor günler geride kaldı
_ipekkkkk Gerginannee 18+ 2 haftalıgım 3 kilo almışım doktorda diyo her gittiğimde kilo almanı bekliyoruz diyo 🤷♀️😁
Tugbamete _ipekkkkk ya ben 19 haftalığım 2 kilo aldım doktor çok güzel gidiyorsun sakın bozma diyor bizimkinin kiloyla bir problemi var sanırım 😂
Yazgan Bende 5 haftalik gebeyim ama bulantim geceleri oluyor ya bulntidan uyuyamyrm yada uykumdan bulantiyla uyaniyorum normalmi bu sizce
Berfa Yazgan evet çok normal böyle 3 buçuk aya kadar devam eder aç kalmamaya çalışın çünkü acıkınca bulantilar artıyor malesef
AysezulalGvn Gerginannee hamilelik öncesi 39 kiloydum şimdi 34+4 haftadayız 50 kiloyum 11 kilo aldım 😇🤭🥰
AysezulalGvn Dilekcnkn sormaa 37 yi bile gördüm de hamilelik daha doğrusu minikk kızım annesinin toparlanmasını sağladı 😂😂
cinardefnemoms Gerginannee 24+4 haftalık Hamile kalmadan önce 54. Şimdi 60′ım çok almamışım ya ilk gebeliğim de baya almıştım
biroglanannesii Gerginannee 56 kiloyla hamile kaldım 15+4 haftalığım ve 20 gün önce tartıldığımda 62 kiloydum
Yazgan Berfa cok tesekkur ederimm ama dun gece arkdslrla disrda yemk yemistik 3 gibi eve gelip yattim direk sabah 6 da mide bulantisyla uyandim acda degildim aslnda
Dilekcnkn AysezulalGvn Bende diyorum kilo alayım çok belki doğumdan sonra azcık kalır ama yok yani göbek bile kalmıyor 😂😂
Babyiveannesi Gerginannee ben 31+3 haftalığım bir kilo bille almadım 10 kilo verdim 73 kilodan 63 e düştüm ve halla alamadık
Busra70 19 haftalıgım hamile kaldığım da 84 kiloydum şuan 80 kiloydum. İlk zamanlar çok fazla kilo verdim 78 e kadar düşmüştüm bakalım bundan sonra netler olacak inşaAllah çok almam