Dcle0021 Nur3955 oy maşallah allah bağışlasın yavrularımızı inşallah sağlıkla gelsinler yumurcaklar canım:)
Dcle0021 Nur3955 hmm allah yardımcımız olsun canım inşallah teşekür ederim bilgiler için allah razı olsun :)
Nur3955 lavininannesii iyi gene pek değil ben ilk gebeliğim de 45 kilo aldım 🙄 şuan 3cu gebeliğim 15e yakın almisimdir doğumdan sonra gidiyor çok şükür 😊
lavininannesii Nur3955 45 kilo mu çok mu zayıftınız öncesinde🙄 doğumdan sonra gitmezse diye çok korkuyorum ya
gunsa1 TugceSmile çatı muayenesi ne zaman yapılıyor. Doktorum sancın olmadan yapmak mantıksız olur anlayamayız dedi.çoğu doktor 37. Haftada yapıyor diye biliyodum ☺️
Nur3955 lavininannesii 43 kilo civarı hamile kaldim 85i geciktim 90a doğru doğuma girdim 6 ayda eski kiloma döndüm tabi normal doğum yaptım birde oda etkili
TugceSmile Nur3955 Nur3955 geçen gün ben de gülmüştüm yolda kendime baya vitrin camından gördüğümde 😅 Bir de penguen gibi yürüyordum çok komik ya 😂😂😂 Bu arada aman suyu ihmal etmeyin çok önemli havalar da sıcak gitti. Ben bol bol içiyorum aklıma geldikçe susamasam bile. Hareketlerin azalmasından anlaşılıyormuş sanırım ama Allah korusun tabi 🙏
Nur3955 TugceSmile aynen yürüyüşler direk belli ediyor zaten 😂 bebek aşağı indikçe daha da zor yurunuyor komik oluyor su ile pek aram yok aslında bol bol icmeliyim idrar yolları enfeksiyonu çıktı
Mom2525 Dcle0021 Ahh benimki şu an Eşim dizine yatiyo kafasına vuruyo esime sarılıyorum sırtına vuruyo hatta az önce uyuyacakti eşim kız rahat bırakmıyor sarilma en iyisi dedi 🤣
Dcle0021 Mom2525 allahım yerim onu benim ki de şimdi tesadüfen karnımı okşuyordu durdurdu elini avucuna vurdu ama baya sağlam vurdu 🤣🤣🤣
Nur3955 Minederin peki karnını oksiyip bebekle konuştuğunda duruyor mu iki oldu sakin ol bebevim gibi konuşup sevince duruyor sanki dinliyor gibi geldi tabi sonra ben susunca bı sure sonra başlıyor gene 😂
Nur3955 lavininannesii inşallah ilk baş sağlığınız bebisle tabi hayırlısıyla kucağımiza alalım da 😊 bı şekilde dünyaya gelecekler nasılsa
Minederin Nur3955 öyle yapıyorum sakinlesiyor gece uyuyacakken hareketlerinden uyuyamadigim zaman annecim hadi sende uyu annede uyusun diyorum dinliyo sanki bebisim 😂
Aaanneeyiiim Merhaba kızlar korku endişe herseyle bekliyorum oğlumu Rabbım hepimizn evlatlarını sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım geçen akşam ağrılarım oldu kasiklarim da korktum acile gittim acıktığım yok nst de 40 50 60 sacikar cikfi bekliyorum😊