fatmacos Az önce fotoğraf paylaştım ama yazmıştım oysa ki midesi bulanacaklar bakmasın diye pembe kanlı Bi karışım geldi az önce afedersiniz peçeteye nişan mı oluyo o 37 haftalığım ilk kızımda ne nişan ne su vesaire gelmediği için bilmiyorum
Aag06 fatmacos gordum ben evet nisan o ama dogum ne zaman baslar belli olmaz 2hafta bile bekleyebilirsin
Aleynabayram fatmacos benden de leke geldi ama Nisan mi değil mi bilmiyorum resimde paylasamiyorum siz bi atsanız bende baksam olur mu acaba?
fatmacos YuvarlanamayanPandaa evet kaç haftalık diye sormuştun tam yazacak ken silinmiş 37+1 olduk 00.00 itibari ile
YuvarlanamayanPandaa fatmacos oy maşşalah evet direk yazdım lakin gitti 😂 her an gelebilir gelmekte olan dikkat et agır agır hareket et
Merakettiklerim Ya böyle peceteye gelmeyen ama baya yoğun pembe akıntı da nişan mi oluyor acaba ? Tuvaletimden önce geldi ama peceteye bulaşmadi sadece klozette gördüm böyle yoğun bir damla. Yaklaşık iki üç sefer birer damla geldi. 39+6 haftalık olduk
YuvarlanamayanPandaa fatmacos yok canım o nişan belli olmuyor 2 hafta önce 2 gün önce hatta hiç gelmeyşm doğum esnasında gelen bile olıyor
Aleynabayram fatmacos benden de pembemsi kırmızıya dönük çok hafif leke geldi ve bizde 39+6 haftalığız
Zasya busrasahinn benden de jelibon kıvamında yeşil renk parça geldi 2 hafta önce, bu hafta da az az geliyor ama akıntı gibi değil kesinlikle. Bu nişan olur mu