neslihanayaz_ Merhabalar, mide bulantılarım için prilam dr ye başladım doktor bir kutu yazmış, bitince tekrar almalı mıyım yoksa bir sonraki doktor kontrolünü mü beklemeliyim? Kullananlar yazabilir mi?
HavvaGuzey neslihanayaz_ Bende kullandım canım günde 2 tane içiyordum 4 e kadar içebilirsin demişti doktor ama bana 2 yetti bide bulaştım olduğu günler aldım sadece ama bitince direk alabilirsin bulantn devam ettiği sürece
Ozlem14 neslihanayaz_ merhaba bende onu kullanıyorum çok bulantı olursa günde 2 kere içtiğim oluyor doktor kontrolünü beklemeden aile hekimine yazdıriyorum 28+4 olduk hiç geçmedi bulantı ve kusmam bu hap kurtarıcım oldu.
Seldamm neslihanayaz_ bende kullandim 20..hagtaya ladar gunde 2 tanr onun sayeisnde hayatim kolaylasti cok rahatladim gercekten
Dilara0638 neslihanayaz_ bulantılarına bağlı olarak kullanabilirsin mesela ben 20li haftalara kadar sürekli kullandım bulantım geçmediği için
Busraciftci Canım zaten 4 hafta da bir doktor kontrolün varsa ozamana kadar götürür seni diye düşünüyorum ama bulantıların devam ettiği sürece al bence biitiğinde bi gün dene baak bulantım devam ediyorsa aldır başla doktora sorarsın en kötü arayıp
neslihanayaz_ Busraciftci Aralık’la alıyordum iki günde bir ama almadığım gün kötü oluyorum. Bu yüzden devam edeceğim. Çok teşekkür ederim 😊
Gulsumakyol Mide bulantilarin devam ettiyince alabilirsin benimde bulantilarim da doktor vermiş ti gece 2 hap birden bire içip yat dedi gündüz icildiyinde çok kötü baş dönmesi yapıyor felaket ayağa kalkamaszin ben denedim
Minaminisi neslihanayaz_ gözünü sevdiğim ilaç😊 7.haftadan 22.haftaya kadar kullandım. Geceleri 2 adet içip yatıyosun. Ertesi gün miss. Almadığım zamanlar wc kapısından kalkamazdım. Bitince aile hekimine yazdırırdım ama o da bazen kızardı sürekli kullanıyorum diye yazmazdı. O zamanda eczaneden ücretli alırdım 65 liraya. Gebelere yapılmış özel bir ilaç neticede.
Msydn6 neslihanayaz_ Evet bittikçe yazdırabilirsin bulantıların devam ettiği müddetçe ben 5.5 ayıma kadar kullandım valla 2. Gebeliğim olmasına rağmen aşırı midemden rahatsızdım anca bu ilaç rahatlatmıştı beni şükür🤤 doktorum 4 taneye kadar içebilirsin demişti hatta gece yatarkenki dozunu 2 tane birden alabilirsin demişti başlarda bu şekilde yaptım sonraki aylarda hafifledikçe 3 e 2 ye düşürdüm dozlarımı, gevelikte zararsız bir ilaç tek yan etkisi çok doz alınca işte aşırı uyku hali yapıyor🤭🤤 gündüzleri en az 2 saat uyumassam duramıyordum valla gözümü açamıyodum nerdeyse fırsatın olursa sende o şekilde yaparsın 😇
ikizlerinannesiiii neslihanayaz_ doktorum bana 2. Ayimda yazdı canım devam etmende sakınca yok dedi ben bilmiyorum kac paket bitirdim😂 surekli alıyorum sorun yok. Birde çok çabuk bitiyor günde 3 adet alıyorum doktorum oule dedi
Cemtur neslihanayaz_ merhabalar, bende kullanmıştım. Bitince sağlık ocağından yazdıracak alabilirsin. Ben kontrolde doktoruma sormuştum mide bulantı devam ediyorsa alabilirsin dedi doktor. Ama tanıya bulantı kusma olarak yazması gerekiyor yoksa alamıyorsun
arasymom Bir gün bile atmamazlık yapmıyorum korkudan, hayatımı düzene soktu içmesem eski bulantılı günlere dönüyorum. 32 hafta olmama rağmen hala kullanıyorum kesinlikle bitince aile hekimine yazdır derim.2 tane yatarken atıyorum ben 🙏🏻