Hosgeldinbebek Anonim1 orada yaşamıyorum ama arkadaşm orda doktor, dağlık ufak bi şehir. İmkanlar kısıtlı alışveriş vs açısından. Genelde Erzurum a gidiyorlar
Mucizelrm_ Anonim1 birtane uzunlamasina çarşısı var bitane devlet hastanesi var özel hastanesi yok universitesi var ordaki esnafi da öğrenciler sayesinde gecim yapıyor kışın ogrencisi çok yazin sakinlesiyor arkadaşların dediği gibi iki dağın arasi düzlük alan pek olmadığı icin çoğu yeni ev tepelere yapılmış ama yeni evleri guzel geniş akşamları serin olan biyer aklima gelen bunlar
Orsta Anonim1 ben yasamiyorum ama esim gumushaneli, tatile gitmistim, orda evimizde var ayrica gidince kalioz felan. İki tane dag dusun. O iki dahin arasinda minnacik bi sehir . Ama sessiz sakin, havasi serin bi sehir.
DilrubaZgypn beklentinize göre değişir aslında iyi yada kötü olması. Çok fazla beklentiniz olmasın her konuda yetersiz bir şehir. Gerek sağlık gerek alışveriş en basit ihtiyaçlarınızı bile netten karşılamak zorundasınız. Ama onun dışında sessiz sakin bi yer
Zehrayrr Anonim1 Gümüşhaneliyim ama merkez değil Kelkitliyim orası Gümüşhane den daha iyi herşey var imkanları kısıtlı değil onun dışında bilmiyorum merkeze hiç gitmedim
Kahvekokusuu1 Anonim1 memleketim küçük bir şehir ama akşamları serin tatlı mekanları var esnafı çok iyidir
eso14 Mom8237 ya pardon 🙈 ben Şiran devlet hastanesine gitmiştim kontrole. Yeniyim buralarda karıştırdım sanırım 🙈
Birumuteses29 Anonim1 4 senedir burdayız sosyal hayat yok trabzon ve giresun erzurum erzincan yakın ama oralarada sürekli gidemiyorsun ben hamileyim ve devlet hastanesinde bir kere bile muayene olamadım randevuyu 10 gün sonraya ancak veriyo acile gidince gerek görmüyorlar genelde polikliniğe yollamaya acil ihtiyaç dışında alışveriş yapılacak yer yok internetten alıyoruz birçok şeyi kışın buz çok olur mağaza olarak heryer pestilci kahve ve market var başka sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum