Esra2592 Ben de Semra hanıma gittim instagramda görülen o ilgi ve pozitifliği görmedim ne yazık ki şimdi ben de doktor arayışındayım. Tekirdağ da star hastanesine ayrıntılı ultrasona girdim oğuz bey çok ilgiliydi ✌️
Smy1 KUBRA3468 nida hanımı çok tercih eden olmuyor gittiğinizde görürsünüz zaten Seda hanımın kapısında 10 kişi olur nida hanımda 2-3 kişi🙂
KUBRA3468 Cigdem000 cok iyi ya bazı doktorlar koronayi bahane edip eşleri almiyolar bn doktorun yanından çıkınca eşim bı sürü soruyor 😂 bize yazık değil mi bizim aklımıza gelmeyen şeyleri onlar soruyor ve direk doktorun ağzından duyduklari için bize tekrar sormuyor
Cigdem000 KUBRA3468 optimed hastenesinde muayene 113 lira sanırım. Çok haklısınız eşimin aklına gelen sorular oluyor hemen doktora sorabiliyor ve bebeğin kalp atışını duymak ultrason görüntüsünü görmek istiyor. Optimed’teki bütün doktorlar eşleri içeri alıyor sanırım. İrmette Sezer bey almıyordu diğerlerini bilmiyorum
Mlssvtnsvr Ben İrmet’e İlke Hanıma gidiyorum gayette memnunum, etrafımda ki hangi arkadaşıma önerdiysem de son derece memnun kaldılar
Halimee1634 MerveNur- hala seda hanıma gidiyor musunuz memnun musunuz? Funda hanıma gidiyorum ama memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum