Asyamira bu dediklerim çorlu’da. Vatanda semraya gittim instagramda o kadar güler yüzlüydü ki, ilk öğrenme heycanını onda yaşayacaktık , benden gereksiz test istedi. 300 betam oldugunu bildiği halde tekrar test yaptırdı, sonra da evet hamılesın ama şuan kese var belli olmaz 3 hafta sonra belli olur deyip hiç bişey demeden yolladı bizi. Kendimizi suçlu hissettik resmen hamileliği uydurmuş gbi davrandı bize.
Reyapta bahara gittim. Benden gereksız bır sekılde apf testi istedi. Hangi doktora desem “ Cok gereksiz istemiş dedi” Neyse o testim de yuksek risk cıktı. Biz tabi panikledik. Bizi istanbulda muayenesi 1000 lira olan perinatoloğa yonlendirdi . İki kere perinatoloğa gittim onun yüzünden. Bebeği aldırmayı bıle dusunduk. Hamileliğimi bu ikisi maf etti. İkisini de asla tavsiye etmiyorum. Bahar bebek hakkında bi bilgi de vermıyordu. Sus pus duruyo. Vazgeçtim kadın doktordan. Reyapta oguz beye gidiyorum. Yorum yapıyo, suyu neresi , eli nerde , tombiş mi nasıl ilk defa ondan duydum bu yorumları. Bahar bir kere bile cocuk hakkında bilgi vermemişti. Of kabus gbiydi o günler.