User06 Ayseee4238 Aynı durum 3 gündür bende de var 37+4deyim belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor suyum gelmesini bekliyorum.
SultanNural Ayseee4238 sizin yine iyi 36 da oluyor ben 30 haftalığım karnımda sırtımda şiddetli ağrım var özellikle rahmime aşırı Bi baskı oluyor sanki bebek çıkıcakmış gibi hissediyorum o kadar ki bi baskı var geçen hafta doktor randavum da bebek ters dönmüş ve haftasına göre kilolu olduğu için rahme baskı yapıyor erken doğum riskine karşı progestan fitil verdi yarın tekrar gidicem ama ağrılarım hala devam ediyor 30. Hafta da erken doğum yapıp bebeğimi kucağıma almadan küveze koymaktan çok korkuyorum :(
Ayseee4238 SultanNural Allah korusun ins öyle bişey olmaz bol bol dinlen uzan bişey yapma kalsın içerde ins biraz daha
Gulsah94 SultanNural bende 30+3 üm 4 gündür hastNede yatıyorum 26. Haftamdada 2 gün yatmıştım baş geliş ve 1 cm açılmam var nst yaptımı doktorunuz nst de benim düzenli ve kuvvetliydi sancılarım şmdi ilaçlarla durdurmaya çalışıyolar bende çok korkuyorum daha 1400 gram bebeğm çok küçük
User06 Ayseee4238 Çarşamba kontrol vardı Nts de ağrım çıktı Doktor elle muamyene yaptı zaten kasıklarım ağrıyordu canım çok yandı o gün hatta ağrılardan ağladım.Sonra bel ağrıları başladı ve kasıklarda iyice baskı arttı.O gün bir parmak acilman var daha demişti.Ben doğurmak istiyorum artık dedim doktora ona biz karar veremeyiz bebiş karar verecek dedi😥Ya kilo beni çok zorluyor 20 kilo aldım resmen sağa sola yattığımda yanlarim çok acıyor otursam kasiklarim batıyor ayakta da uzun süre duramiyorum bacaklarım belim ağrıyor .Doğum yapmak istiyorum artık 😥
btl_06 Ayseee4238 Bel, sırt, kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor şuan için inşallah gerçek sancılar, suyum gelirse evimde çok rahat olurum, son düzlükteyiz. Ama öncelikle sağlıklı ve hayırla kucaklarimiza bebislerimizi alalım 🥰🥰🥰
Ayseee4238 btl_06 tabiki en önemlisi o. Bende duşa girdiğim zaman biraz rahatlıyor ağrılarım. Bakalım gün içinde.hurma yiyorum squat yapıyorum bende acilmam olsun kendiliğinden diye ins olur
ozge_sblr Ayseee4238 ben 35. haftadan beri çekiyorum. Hatta sancı çıktı 35. haftada ilaç tedavisi verdi doktorum. Hala da devam ediyor yalancı sancılarım. 3 kere acile gittim. 3 kere vajinal muayene oldum. Açılmam yokmuş geri geldim eve. Bazen gece uyuyamıyorum sancıdan. Hayırla doğar inşAllah bebişlerde bugünleri gülerek hatırlarız 🤲🏻
Ayseee4238 ozge_sblr benimde çıkıyor sancılarım ama açılma falan yok daha bakalım yarın çatı muayenem var ne dicek doktor açılma olsun diye evde hareketler yapiyorum. Allah yardımcımız olsun ins.
Ayseee4238 User06 ayh bende 17 kilo aldım benide.kilo çok zorluyor dediğin gibi hicbisey yapamaz oldum. Dün bı markete gideyim dedim hemen evimin.yaninda.market gidip gelene kadar mahfoldum ağlama derecesine geldim yolda önce sağlıklı olmaları tabi bebislerimizin ama valla bende artık doğurmak istiyorum ya sezeryandan korkmasam dicem ki al.artik sezeryanla
User06 Bir de doktor ağrılari çekeceksin ağrı çekmeden olmaz bebiş doğuma haziırlıcak dedi şuan hala ağrım var ağrı cekiyorum suyum gelse de gitsem hastaneye 😥
Peri6606 Emsare nstye bağladı alttan muayene etti biraz açılman ve biraz sancın var dedi ama doğum saymıyoruz dedi suyun gelirse direk geliyorsun dedi
ozge_sblr Ayseee4238 bende de açılma yok bende hurma yemeye başladım. Yürüşlerimi artırdım. Bir kaç gün önce 2 3 gün boyunca sancım oldu. Dünden beri karnım aşağıya düşmüş. Baya belli oluyor düştüğü. İnşAllah açılmam da olur diyorum. Rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin hepimize inşAllah 🌸
User06 Ayseee4238 Aynen bende sezeryandan çok korkuyorum o yüzden normal i bekliyorum ama bebiş bekleyecek daha sanırım ve kilosu artıyor tombik dogacak böle giderse 😅Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲 Sağlıcakla kavusuruz bebislerimize inşallah bu acılar onlar için sabredelim 🌺
Ayseee4238 User06 oh maşallah tombik tombik sıkıştırmalık olsunlar. Benimki minyonmus biraz anne baba minik bebiste minik olacak🤣 dediğin gibi sağlıkları yerinde olsun da gerisi önemli değil napalim zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır😄
Peri6606 Ayseee4238 biraz sancım var birazda açılman var ama ciddi değil dedi suyun gelirse direk gel dedi
Peri6606 Ayseee4238 inşAllah ama daha erken korkuyorum biraz ,birazda gelsin artık diyorum rabbim hayırlısını versin
Ayseee4238 Medha herkeste olmuyor zaten benim bı arkadasimda hiç yasamadi mesela aniden doğum sancısı suyu geldi doğurdu değişiyor kişiden kişiye sanirim