Ayseee4238 Kizlar 36+5 günlük gebeyim 31. Haftada yalancı sancılarım başlamıştı ama çok hafifti şu an o kadar çok arttı ki özellikle 4 gündür falan mahfoluyorum ya belimden bı giriyor ağrı rahim bölgemde aşırı baskı ağrı hissediyorum karnımda ağrı acı oluyor kivrandiriyor resmen gün içinde böyle sancı çeken varmı. Yada çekip doğuran gerçek doğum sanxilar ne kadar sürede başlar ki acaba ya
Alya33 Ayseee4238 ben 28 oldum bendede var dı doktora söyledim MAGVİTAL diye Bi ilaç var onu yazdı bana olur dedi
User06 Ayseee4238 Aynı durum 3 gündür bende de var 37+4deyim belim ağrıyor ve kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor suyum gelmesini bekliyorum.
SultanNural Ayseee4238 sizin yine iyi 36 da oluyor ben 30 haftalığım karnımda sırtımda şiddetli ağrım var özellikle rahmime aşırı Bi baskı oluyor sanki bebek çıkıcakmış gibi hissediyorum o kadar ki bi baskı var geçen hafta doktor randavum da bebek ters dönmüş ve haftasına göre kilolu olduğu için rahme baskı yapıyor erken doğum riskine karşı progestan fitil verdi yarın tekrar gidicem ama ağrılarım hala devam ediyor 30. Hafta da erken doğum yapıp bebeğimi kucağıma almadan küveze koymaktan çok korkuyorum :(
Peri6606 Ayseee4238 ben hastaneye geldim şuan alttan muayene etti çok kötü acıdı hala ağlıyorum nstye bağladılar şimdi
Ayseee4238 Peri6606 yaàa ne dedi doktor sancıların çıktımı yarın bende çatı muayenesine gircem o yüzden sabrediyorum yarına kadar bekleyim ne çıkacak belli olur diye
Peri6606 Ayseee4238 biraz sancım var birazda açılman var ama ciddi değil dedi suyun gelirse direk gel dedi
Ayseee4238 Alya33 bana bişey demedi ya doktoruma dediğimde normal daha da çok artacak korkma çoğu kişide olur bu çok kotu olursan da gel hemen hastaneye bakalım dedi sadece şu sıralar aşırı arttı yarın kontrolum çatı muayenem var diye sabrediyorum yoksa acile gidecektim dün falan
Ayseee4238 Asellinaanesi tüh ya dayanamazsan bı git bakalım benim randevum yarın olduğu için sabrediyorum yarın çatı muayenem de var valla daha erken ama acilmam olsun diye hurmaya squata verdim kendimi resmen 40a kadar bu şekilde zor dayanacagim gibi geliyor.
Asellinaanesi btl_06 Canım bende bel ve kasıklarda görüldü biraz uzanınca veya ılık dusa girince pozisyon değiştirince geçiyor
Ayseee4238 btl_06 belimden giriyor karnımın alt bölgesinde rahmime giriyor 31de falan gittiğimde doktorum da demişti sancıların başlamış daha da artacak diye o zamanlar bu kadar değildi şu an gün içinde bikac sefer giriyor hemende geçmiyor öyle saniyelik değil yani.
btl_06 Asellinaanesi galiba aynı durumdaymisiz. Şuan ben 38 i bitiriyorum yarın 39 haftaligim ama daha gerçek sancıları hissedemiyorum ne zaman gelir bu sancilar acaba
btl_06 Ayseee4238 Bel, sırt, kasık ağrısı oluyor dinlenince geçiyor şuan için inşallah gerçek sancılar, suyum gelirse evimde çok rahat olurum, son düzlükteyiz. Ama öncelikle sağlıklı ve hayırla kucaklarimiza bebislerimizi alalım 🥰🥰🥰
minikprensimmm123 Ayseee4238 Canım ben de de öyle oluyor nst de sancı çıktı bende 35 haftalık oldum bebek de dönmeye başlamış inşallah hayrınan kucağımıza alırız bana 36/37 haftalıkken gelecek gibi geliyor 🤣