Valide Serayyurtsever benim doktorum ilk gitmelerimde eşimsiz giriyordum birşey olursa çok duygusal diye kapıda bekliyordu, senin eşin yok mu niye gelmiyor seninle demişti kapıda dediğimde adama ne diye işkence yapıyorsun çağırın gelsin demişti 🤣🤣🤣
Nesossssss Serayyurtsever benim doktorum çok yaşlı ve koronadan inanılmaz korkuyor 🙈 o eşimi içeri alıyorsa herkes alıyordur diyordum bence sadece siz içeri girerken gelip bakıp geri çıksın hani bekleme alanına falan gelmesin öyle olmuyor mu ki bizimki öyle yaptırıyor 🤷♀️
Serayyurtsever birkedilianne vallahi istanbulda oturuyorum bahçeşehir tarafında burda hangi doktora gitsem almıyor
bebegimizibekliyoruz1 Serayyurtsever Devlette kesinlikle almıyor ama bazı özeller de almıyor benim ilk gittiğim doktor almamıştı zaten memnun değildim değiştirdim hastaneyi şimdiki doktorum alıyor kapıya da yazılmış zaten hastanın yanına bir kişi girebilir diye biraz hastaneye de bağlı bu durum
Buseylul Serayyurtsever Universite hastanesine gidiyorum Her gittigimde aldi. Acikcasi almasaydi hastanemi degistirirdim zaten o ne sacmalik sen annesiysen o da babasi. Sonucta maskeyle duruluyo ve uzun sure kalinmiyo hadi ikili testte vs bi derece anlarim 1 saat suruyo detayli vs ama nasil almiyor hayret bisey.
rumeysatok Serayyurtsever bende eşimi almıyordu ama cinsiyet öğrenirken tek seferliğe mahsus almıştı isterseniz bi rica edin
Samyeli008 Serayyurtsever Benim doktorum da almıyor tabi haklı olarak. Ben de video çekiyorum eşim için ultrason görüntüsünü, yapacak bir şey yok diye 🤷♀️
Mervediz1 Serayyurtsever En başta gittiğim bir doktor vardı eşimi almıyordu içeri covıdden dolayı e onda varsa bende de vardır diyorum hastalık saçma geldi yani . Değiştim doktorumu şuan gittiğim doktor ben demeden kendisi çağırıyor eşimi cok anlayışlı bir doktor bence Sizde değişin doktorunuzu haftanız da küçük hem zorlanmazsınız bizler kadar babaların da hakları bence bebeklerini görmek o heyecanı tatmak
candanx özele gidiyorum eşimi de çocuğumu da alıyor doktor odaya. detaylıya bile sırayla annem ve eşim girdi benimle beraber. doğumda da annem ve eşim olacak eşim doğumuma da girecek (sezeryan) hatta yakın aile üyeleri hastaneye gelecek ziyarete
Miraycaner Serayyurtsever covid nedeniyle almıyolar ben ayrıyetten özele gidiyorum eşimi içeriye alıyor. Devlete gidiyorsanız içeri girin ve sonucu eşinizle beraber öğrenmek istediğinizi rica edin belki bir seferlikte olsa alır🤷🏻♀️
Minteha 33 haftalik hamileyim sadece ilk randevu da aldı. Eşimin çok istemesine rağmen maalesef hep kendim gittim. doktora söyleyin kağıda yazıp versin eşinizle aynı anda açar aynı anda öğrenirsiniz. Ben öyle yaptım eşimle aynı anda öğrenmek için.
Serayyurtsever Minteha güzel yöntem aslında kağıda yazması. Beğendim bende öyle yapayım. Bi sorayim yarın alırsa alsın almazsa da kağıda yazsın beraber okuruz. 😍😘
Doce Serayyurtsever bizim doktorda almıyor özel hastane 🤦sigorta olmasa gitmem oraya muayene 250 TL bide eş giremiyor 🙄
Elsu26 Serayyurtsever devlet almıyor malesef ben de hep tek gidiyorum arkadaşım özele gidiyor eşi kaynanası görümcesi hepsi cümbür cemaat giriyor valla 😂