Ebusss1 Ebraratila bende de 3+ çıktı protein bugun 24 saatlik idrar topluyorum yarın hastahaneye götürüceö
Sancarefeem Ebraratila Bsrkrc Ebusss1 kızımı gebelik zehirlenmesi ile doğurdum kızlar sorun bildiğimi hatırladığımı cevap veririm 🙏🏻
bebegimizibekliyoruz1 Ebraratila benim idrarda protein var 12.haftadan beri şu an 23 üm her kontrolde idrar tahlili veriyorum tansiyonuma bakılıyor ben evde de günlük tansiyonuma bakıyorum
Asell5 Kizlar doktor bendede şüphelendi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi ama negatif çıktı sonucum hızlı kilo alma varmı sizde de
Bsrkrc Sancarefeem ben ara ara ölçtürüyorum 11/6 gibi çıkıyor hep, ama evde makinem yok düzenli ölçmüyorum. Düzenli takip etmem gerekir mi
Sancarefeem Ebusss1 canım şöyle ki hem idrarda protein pozitif hem de tansiyon yüksekliği olması gerekiyor bir arada öyle gebelik zehirlenmesi başlıyor ama sadece 1 i olursa sorun teşkil etmiyor fakat heran değişim olabileceği için sürekli takipte olmak gerekiyor asla hafife almamak lazım
Ebraratila Benim hem protein + çıktı, hemde tansiyonum yüksek, tansiyon ilacı başladık. Bebeğime bir şey olur mu diye korkuyorum
Sancarefeem Ebraratila 24 de başladı 37 de sezeryan doğumla aldı doktorumuz çok bile iyi dayanmışım ben çok şükür ama tuzu kestim tamamen stres bile yapmamaya çalıştım tansiyonum çıkmasın diye doktorunla irtibatta ol aksi bişey hissedersen Allah korusun hemen ara sor çok şükür bi sıkıntı olmadı bende ama hiçbir zaman doktorumu rahat bırakmadım
Ebraratila Sancarefeem Maşallah çok sevindim, bende 34+4 üm, 28 eylüle doğum planlamıştık inşallah o zamanı görürüz. Tuzu bende kullanmıyorum, gün içinde evde hareket ediyorum ama korkuyorum bir şey olur mu diye, sürekli yatmak mı gerekiyor ya 🤷🏻♀️
Sancarefeem Ebraratila korkma stres yapma haftan şuan çok iyi bitirmişsin nerdeyse allahım izniyle sağsalim alırsın kucağına 🤲🏻🤲🏻
Sancarefeem Ebusss1 düşük tansiyonu bilmiyorum fakat tansiyon gibi sorunlarda sürekli takip en iyisidir