merveosman2627 HappyMom canım ben pentiden telsiz desteksiz penye südyen aldım aşırı rahat yok gibi denemeni tavsiye ederim
Mom726272 Hilalkhrmn417 ay evet hiç denemedim ama görüntü olarak bile belli ediyo kendini😍 teşekkür ederim 💚
Didem_678 Merveevrem18 N zaman dı bu fiyat peki bitti indirim orda diye bılıyorum,benım de ihtıyacım var emzırme sütyenine uygunmus ya
caglanurr HappyMom ben hep tam destekli takıyordum hamileykende taktım sonrasındada taktım gögüslerde sarkıntı olur takmazsan diyorlar
Tues4 Ataata benim bildiğim tüm kaplar B. Ama zaten pente ve geniş olduğu için B kapın küçük geleceğini sanmam. Sen yine de meme çevreni ölç 95 mi 100 mü ona göre karar ver
Ataata Tues4 normalde 95 100 vs sırt ölçüsü, a b c falan da göğüs kabı oluyo. Ama bazı markalar farklı calisiyo tabi. Artık en büyüğünü alıp bı denerim diye düşünüyorum 😄
Tues4 Ataata ben suwen de 85 C kap alıyorum toparlayıcı sütyenden. Ama daginin 95 B si gayet rahat oldu. Sana da fikir olur.
Tues4 Ataata bu arada tüm kaplar B derken Daginin emzirme sütyeninde ki tüm modellerde B demek istedim.
4subat88 Haftadayim hala aynı sutyenlerimi kullanıyorum pentinin lotus modeli sadece bir beden enden büyüdü hala aynı sayilir göğüslerim yatarken bile cikarmiyorum çok büyük değil zaten ve büyüyüp sarkmasini istemiyorum yapmayinn kızlar çok özgür birakmayinn 😀sonra pişman olursunuz ben korkuyorum