Seymamsl hope-full ya bende aksini duydum takmayınca kendi kendini toparlıyormuş takınca amaaan destek var zaten diye kaslar ölüyormuş 🙈
Fatma7666 HappyMom Ben penti ve defactonun en büyük boy braletlerini kullandım çok da memnun kaldım 🥰
aysun_belemirza hope-full normalde bile dısarı çikmayinca takmayan biri olarak 3. Gebeligim hic sarkma falan olmadı
Ummunur https://www.gipastekstil.com/urun/liza-12000-pedli-bayan-kalin-askili-bustiyer Bi mağazadan aynısını aldım . Çok rahat tavsiye ederim .
DeryaYuz Ben gece yatarken bile çıkarmıyorum hep takıyorum 😃 takmamayı denedim ama canım inanılmaz yanıyor Normalde 75 bedendim 85 oldum resmen.
Begonvill Aslisila hahahahah aynen bende 😂 tam 9 aydır kendisiyle görüşmüyorum taktıgım anda fenalıl basıyor cocuk agırlaşıyor sanki😂
BlueButterfly HappyMom ben kullanmıyorum iş yerinde beyaz gömlek gidyidim için lcw den kendinden sutyen dolgulu atletten aldım aynı zamanda emzirme sutyeni diye de geciyo çok rahat ettim tavsiye ederim doğumdan sonra da kullanirim
Tospiikkk BlueButterfly Göğüs tarafı destekli öyle mi ama düz atlet şeklinde görünüyor ben öyle istiyorum da sizin aldığınız öyle bir şey mi acaba
Tospiikkk Esragnss Bir şey soracağım size bu yarım atletlerin göğüs tarafı destekli mi acaba ben de onlardan düşünüyorum ama daha önce hiç kullanmadım sütyen kullanamıyorum artık onlardan alsam göğüs ucu belli olma problemi yaşamam değil mi
Esragnss Tospiikkk yoo hayır içerisinde hafif bir ped var modelin adı modal kaplı diye geçiyor ve asla göğüa ucu belli etmiyor çok sarkıkta durmuyor göğüsler
BlueButterfly Tospiikkk evet uzun atlet aynen öyle hatta iş yerinde bi arkadaşa daha önerdim dua ede ede bi hal oldu tavsiye ediyorum çok rahat edersin
BlueButterfly Tospiikkk https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Ic-Giyim-Atlet/4048422/670275 işte aynisi
handeuras22 Bende pentiden yarım atlet aldım çokta rahat sütyenler tellerden dolayı alerji yaptı ve çok kaşındırıyor bunlar yumuşacık yok gibi hem süngeride var göğüs ucu diye birşeyde belli olmuyor