Citlenbikveannesi @Citlenbikveannesi Citlenbikveannesi nbikveannesi#17338965 ya bu kadar sıkmayın kendiniizi yiyin gitsin😂😂😂
HollyMolly Arada yiyorum ya. Zaten çoğu zaman hamburgeri falan ben yapıyorum. Bir tek ekmeği ve soslar hazır oluyor. ama dışarıdan yediğim de oldu kfc falan 😍
Calisananne25 Beyzamutluu hiç yemedim ben 😒 korkuyorum biraz ama canım inanılmaz sosis filan istiyor normalde de zararlı biliyorum ama çok seviyorum bu süreçte sadece kasap sucuk yedim😒🤭
Citlenbikveannesi Citlenbikveannesi haha galiba aynı reklamı görmüşüz benimde canjm istiyor Ama burda burger king yok o yüzden benim yerimede yiyin😂
Guley_ Beyzamutluu Canım bana neler neler yeme dediler sakatat ciğer kola cips vs ne canım çektiyse abartmadan yedim çok şükür hiç bi sıkıntı olmadı
Bbuse12 Beyzamutluu ilk 3 ay tukemetmedim ama ayda bir kez falan dışarıdan yiyorum bazen evde yapıp yiyorum
MomHero2 Beyzamutluuarada yiyorum mesela bu akşam ki menüm hamburger 😇 hamurumu mayaladım bekliyorum dışardakilerden daha güzel oluyor en azından içeriğini de biliyorum
Yavrukuslar Beyzamutluu bulsam yiyeceğim de oturduğum ilçe ve yakın çevrelerde yok maalesef ama nasıl canım çekiyor ya 🤤🥴
honeyland Beyzamutluu valla canım istesin yiyorum eşim sağolsun ikiletmez ama içinde mayonez olunca bir vicdan azabı cekmıyor değilim 🙈 sanki burger yerken bir mayonez sağlıksız 😁
dnzcnrb Beyzamutluu tabi ki yiyebilirsiniz her gün yemediğiniz sürece birşey olmaz bana doktorum çiğ et hariç istediğini yiyebilirsin dedi
bebegimizibekliyoruz1 Beyzamutluu kız nolcak sanki 😂 ben haftada bir burger kingden yiyoruz pizza yiyoruz sonuçta her gün yediğiniz bişey değil oturup 5 menü de yemiceğinize göre bişey olmaz
AysenurAsel8046 Beyzamutluu ilk hamılelıgım de avm de fastfood katında pızzacı da calısıyor dum. 7. Ayıma kadar calıstım pızzada yedım hamburgerde yedım popeyesten tavukta herhangı bır zararını gormedım. Eger canınız ıstıyorsa yiyin. Kendınıze eziyet etmenıze gerek yok endısenızı anlıyorum tabıkı. Afıyet olsun sımdıden yersenız 🥰🙂
EsmaVera İlk zamanlar çok dikkat ediyordum 4.aydan sonra her şeyi yedim diyebilirim 🙈 çiğ et çiğ yumurta hariç tabii ki :) ama ben yiyorum diye sen de ye diyemem tabii ki herkesin kendi kararı