MerCih Elfhsyn gorguluerozge _ipekkkkk Aminella nur97 Elisaceren milayerli Sadecebeyza Kuzeymom hepinize hayırlı olsun allah hatırlı sağlıklı evlat nasip etsin ❤️🤲
GoncaClk nur97 ne güzel bı tesadüf olmuş💙💙🥰🥰 evet o zamana yakın değişebilir hayırla kucağımıza alalım inşallah 😍😍☺️
Elisaceren MerCih 12 şubat gözüküyor 17 haftalığız ve erkek 🎈🎈hepimiz sağlıkla kucagımıza alalım bebişlerimizi 🐣🙏
Busramnida Anneadayii22 5 Şubat gözüküyor bizimde 2 kere kız 1 kere erkek denildi 😂 detaylıyı bekliyorum bende
Bebegimveben0811- MerCih sezaryan olursa 16 17 şubat dedi normal olur sa 26 27 dedi 16si olur sa o gun benim de doğum günüm ve cinsiyetimiz kız
GoncaClk nazligazioglu 20 Şubat anneleri hep erkek bekliyor sanırım 😍😍 hayırla kucağımıza alalım inşallah 🥰💙
nazligazioglu  Hafta erkek dedi doktor kesin dedi ama birdahaki kontrolu ıple cekıyorum 🤣😍😍😍😍
Elmir-2525 Yamacin-Annesi bende 19 haftalıgım. 380 gram boy 26 cm dedı forumda da buna benzer bılgı görmedim acaba ıyı mı geri mı diye ıcım rahat etmedi erkek bebek İcin ıdeal mı diye
Yamacin-Annesi Elmir-2525 ya bende bilmiyorum en son gittimde doktor söyledi ama unuttum heyecandan internetten yada bi uygulama var ordan bakıyorum
halimefk25 18+2 haftalık hamileyim. 14. Haftamda doktorum erkek dedi. Şubat 5 doğum denildi bakalım inşallah 😊🤲🏻👶