Nazendehanim Kontrolden geldim keseyi gördüm çok şükür ,2 hafta sonra kalp atışı için gidicez nasipse 🌸
Gulsahakan Deniz123456 bende de oldu 6-7 haftalarda kahverengi lekelenme adet sancısı gibi sancı normal demişti doktor sonra kanama çoğaldı doktora gittim bir kanama alanı vardı progestan başladık şimdi çok şükür bi sıkıntı yok. Hafif lekeler normal yerleşme kanaması diyorlar ama sen yine de için rahat etsin git doktoruna bir görün bence
Deniz123456 Gulsahakan yarın kan testi yaptırıcam gene inş yüksek çıkar da direk doktoruma gidicem bu sefer içim rahat etmiyor böyle
Nazendehanim Kereminannesiiiiiii sormayı unuttum ya ben gebelik belirtisi olarak düşünmustum çok önem vermemiştim
Nazendehanim PinarNurTuyji Allah razı olsun. İlk gebeligimdeki kayıptan dolayı o kadar stres yaptım ki bugün güya rahattım tır tır titriyordum . İnşallah görürsünüz siz de 🌸
_ozlmm bireylulmeselesii Bizde şuan 4+4 teyiz :) 4+2 iken keseyi gördük bel ağrısı ile mide bulantısı yaşıyorum tabi bide hep uyku isteği var :)
ballilokum22 Eseso 6. Gün embriyosu 9. Gün 223. 2 gün sonra 600 2 gün sonra 1600. Yarında ultrasona gidicem. Umarım hepimiz güzel haberler alırız
Aysemm34 Nazirellam benim 4. Haftada 4376 idi şu an 5. Haftadayıx kese de göründü. Ben de korkmuştum doktor normal dedi
gizzzy35 bireylulmeselesii 5+3 şuan ama hiç bir belirtim yok korkuyorum 😅 Henüz kese görmeye gitmedim ben çok erken öğrendim çünkü. Çarşamba kontrolüm var bakalım hayırlısı 🙏 Ama sanki hamile gibi olmadığım için korku var.
Deniz123456 gizzzy35 ne kadarlıkken öğrendiniz bende erken öğrendim galiba betam 32 yarın kan vericem artımı artmadımı diye 🤦🏻♀️
PinarNurTuyji Nazendehanim inşallah çok teşekkür ederim 🤲😍 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🤲