bireylulmeselesii Nazirellam adet günümde mi 1280 di. 2 kat artışına bakman lazım betayı takip edip 2 gün sonra tekrar aynı yerde yine betaya baktırdın mı. Onemli olan yuksek ya da az olması değil 2 günde 2 kat artmış mi o
Minnikkuzuuu Kızçeleer ben geldim yeni geldim 5 haftalık mercimeğimi alıp geldim aranıza 🌼❤️ Sancım çok oluyor ya böyle. Regl sancısı az kalır yanında ne zaman geçer
bireylulmeselesii Minnikkuzuuu hayırlı olsun :) vallahi bizler de yeni yeni belirtiler yaşıyoruz. Bakalım göreceğiz ne zaman noluyor:) buradan paylaşırız
DnzDrn Bende 4+6 yım :) saat 11:00 de ilk muaynem var. Betam dün 3700 dü. Kesem görünür mü bilmiyorum.
Bitterimmm Bende uygulamaya göre 4+6 yım ama henüz beta vermedim öglen vereceğim. İkinci tüp bebek denemem bi kaybım var, inşallah hepimiz sağ saglim kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏 isteyen herkese de sağlıkla tez zamanda nasip eder rabbim 🤲🏻
DnzDrn Şimdi çıktım ilk muaynemden kese gözüktü direk karından.(4+6) Yerleştiği yerde çok iyi dedi. Progestan folik asit ve corasprin verdi. 2 hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görürüz dedi🤲🥰
Nazendehanim Kereminannesiiiiiii benim önceki gebeligimde de benzer belirtiler vardı tahlillerim çok normal çıktı öyle bir şey demedi doktor ama 🤔
Deniz123456 Kızlar birşey sorucam size benim çok az lekelerim geliyor ama çok değil doktorumu aradım alt tarafımda ağrım var birde çok az lekeler oluyor dedim onlar önemli değil 2 gün sonra tekrar kan ver konuşalım dedi böyle olan var mı
bireylulmeselesii Deniz123456 az ise yerleşme kanaması olabilir. Artış olursa mutlaka doktora görünün ama
Gulsahakan Deniz123456 bende de oldu 6-7 haftalarda kahverengi lekelenme adet sancısı gibi sancı normal demişti doktor sonra kanama çoğaldı doktora gittim bir kanama alanı vardı progestan başladık şimdi çok şükür bi sıkıntı yok. Hafif lekeler normal yerleşme kanaması diyorlar ama sen yine de için rahat etsin git doktoruna bir görün bence