Eseso ballilokum22 yaa evet keseyi gördük bugün tam 5+1 haftalık çok şükür iki hafta sonra kalp atışları şimdilik bi kese görünüyor dedi bazen sonra dan da görülebiliyormış ikinci kese bana iki embriyo transfer yapmışlarddı
ballilokum22 Eseso yaaa süper. Çok sevindim hadi hayırlısı olsun. Haberleşiriz iletleyen haftalarda ☺️💕
SErennnnn Normalde bugün adet günüm iki gün önce beta hcg baktırdık 9.8 çıktı bugün tekrar baktık 67.58 çıktı doktor gayet güzel dedi yükselişi normal dimi
aselkiz bireylulmeselesii 5. Haftadayım şiddetli kasık ağrısı çekiyorum gece acillik oldum sancıdan gittim vajinal olarak baktılar keseyi gördüm. İdrara baktılar enfeksiyon var mı diye çünkü sancılı geçiyo şükür ki enfeksiyon çıkmadı. Sağ salim kucağımıza alalım minnoşlarımızı🤲🏻🌸
bireylulmeselesii aselkiz amiin inşallah:) yerleşmeye çalışıyordur minik ondan öyledir. Sen bol su tüket yine de :)
aselkiz bireylulmeselesii Oğluma hamileyken litre litre su içerdim bu hamileliğimde suyu canım hiç istemiyo zorla içiyorum ama yapacak bişi yok zorla da olsa içmem lazım 😬
ballilokum22 Eseso merhaba canım inanırmısın bugün çok kötü oldum bulantılardan. Bugüne kadar hafifti ama bugün okuldan geldim bulantıdan gözümü açamadım uyumuş kalmışım. Nasıl yapcaz bilmiyorum
13-10 ballilokum22 bende bugun aynı durumdayız hiç bişey yiyesim yok açım ama canım hiç bişey istemiyor sabah çok kötüydüm
Eseso ballilokum22 Allah yardımcımız olsun kendini hissettiriyor bize güzel de yorucu oluyor su bile içemiyorum 🤦🏻♀️
Tugbabuglem58 bireylulmeselesii 4+4 teyim bugum 4 gebelik gecirdim bu 5inci digerlerinde sadece 4 gebeligimden 3unu kaybettim 7 yasinda bi kizim var rabbim hepimize saglikli gebelik gecirmeyi ve sag salim bebeklerkmizi kucagimiza almayi nasio etsin
ballilokum22 Eseso süper bir haber buuu 😍😍 hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebişlerine ❤️ Bugün bizde 7+2 deyiz. Geçen perşembe kalp atışını duyduk ☺️
Papatta Mide bulantısı 🤢 gaz sancısı baş dönmesi sudan bile midem bulanıyor yemek kokusu hele 🤲 rabbim bu günlerimizi aratmasın evet çok zor ama güzel şeyler 🤲
ballilokum22 Eseso Papatta zor bir süreçten geçiyoruz ama geçicek hepsi. Ben 10 senedir bekliyorum 😍 o yüzden her zorluğunu da keyifle geçirmeye çalışıyorum. Umarım sonunda sağlıkla almayı nasip eder Rabbim hepimize ❤️🙏🏻🌸