13-10 bireylulmeselesii 438 çıktı çok merak ediyorum ya sizce boş gebelik felan olurmu aklıma takılıyor sürekli cuma günü doktora gidcem kese gözükür mü
bireylulmeselesii 13-10 neden öyle düşünüyorsun ki güzel.bor değer. 2 fun de bi 2 kat artıyorsa inşallah sorun olmaz. Ama b3nce cuma biraz erken. 2000leri geçince görünüyor kese. Senin geçmemiş olabilir canin sıkılabilir boşuna.
bireylulmeselesii Defne2 ben de aynı şekilde 2 kayip yaşadım. Şu an da endişe ile bekliyorum. Ama inşallah bu kez farklı olur her şey
ballilokum22 Eseso amin canım inşallah 💕 bugün ultrason muayenesi oldum 2mm embriyo kese 13mm dedi. Şimdilik herşey normal. Haftaya inşallah kalp atışını duyarız 🙏🏻 Seninde güzel haberlerini bekliyorum
Eseso ballilokum22 çok şükür çok sevindim benim de kan değerim bugün 5000 leri geçti yarına çağırdı bugün tam beş haftalık inşAllah görünür senin kaçıncı haftan
ballilokum22 Eseso bugün 5+5 deyim ben 😍 o kadar zorlu bir süreçti ki hala heyecanlanamıyorum korkuyorum ama inşallah çok güzel olur her şey. Yarın ultrason sonrası sonucunu yaz mutlaka ☺️💕
Eseso ballilokum22 yaa evet keseyi gördük bugün tam 5+1 haftalık çok şükür iki hafta sonra kalp atışları şimdilik bi kese görünüyor dedi bazen sonra dan da görülebiliyormış ikinci kese bana iki embriyo transfer yapmışlarddı